Directeur a.i. op openbare basisschool

Regio De Ronde Venen

Directeur a.i. op openbare basisschool

Introductie

Ben jij zzp’er in het onderwijs en zoek je verschillende opdrachten waar jij als directeur van meerwaarde kan zijn? Of ben je werkzaam als directeur en overweeg je de overstap naar het zzp’en? Edulance brengt jou rechtstreeks in contact met verschillende scholen en stichtingen door heel Nederland, zodat jij kan doen waar je goed in bent. Misschien wel als interim directeur in De Ronde Venen. Ontdek of het bij jou past!

Over de school

Deze kleinschalige openbare basisschool is vanaf januari (of eerder) op zoek naar een interim-directeur die de school tot de zomervakantie kan versterken. De school bestaat uit circa 100 leerlingen (een echte NT2 populatie) met reguliere klassen en 4 NT2-klassen. Het schoolteam bestaat uit een kundig team van 9 zeer betrokken leerkrachten.

Dit ga je doen

Alle taken en verantwoordelijkheden worden verdeeld onder de 9 leerkrachten waardoor er soms een hoge werkdruk ontstaat binnen het team. Er is daarnaast grote zorg over de bemensing van de klassen en de arbeidsmarktkrapte zorgt ervoor dat iedereen zich maximaal moet inspannen. Gelukkig is de school bezig met een nieuwbouwproject dat weer nieuwe mogelijkheden biedt voor de toekomst en werkt de school samen met de naastgelegen school en de kinderopvangorganisatie.

Als interim-directeur word je ondersteunt door de huidige tijdelijke directeur van de school die ook directeur is op een van de andere scholen binnen het bestuur (op 5 minuten afstand). Elke 2 weken is er ook een overleg met alle directeuren van het bestuur zodat je ook verbonden bent met je collega’s.


Dit ben jij

Het bestuur is op zoek naar een ervaren (interim) directeur die de voorwaarden kan creëren voor het succesvol doorbouwen met het team aan de kwaliteit van de school, en die de stabiliteit en het vertrouwen in het team weer terug kan brengen. Jij bent iemand die de school leidt en weer richting en perspectief geeft. Daarnaast:

 • Ben je er voor de kinderen, medewerkers en de ouders
 • Ben je communicatief sterk
 • Ben je degene die onderwijs, juist in de sociaal zwakke context, een warm hart toedraagt
 • Bied je structuur en rust
 • Weet je hoe de potentie van de school weer benut kan worden
 • Ben je bevoegd schoolleider binnen het primair onderwijs en heb je aantoonbare ervaring
 • Ben je 24 uur per week beschikbaar vanaf de kerstvakantie (of eerder) tot aan de zomervakantie

Dit krijg je van ons

Edulance is er voor alle onderwijsprofessionals die op zoek zijn naar uitdaging en meer afwisseling. Als zzp’er heb je bij Edulance de mogelijkheid tot verschillende opdrachten in het basisonderwijs. Drie maanden aan de slag bij de school om de hoek of een zwangerschapsverlof opvangen bij een groot schoolbestuur; jij bepaalt wat het beste aansluit op jouw wensen. Eén ding is zeker: de school kan jou goed gebruiken. En daarom faciliteren wij jou in de randzaken. Van het voeren van de eerste gesprekken tot de facturatie. Zo weten we zeker dat we de beste match maken tussen jou en de school. Verder:

 • Hanteer je je eigen voorwaarden, zolang deze in lijn zijn met die van de school.
 • Adviseren wij je over een passend uurtarief dat je via onze facturatietool factureert aan de school.
 • Zorgen wij ervoor dat je altijd uitbetaald wordt. Ook als de school binnen 14 dagen nog niet heeft betaald.
 • Brengen wij je in contact met een netwerk van ruim 450 scholen. Zo zit er altijd een school en opdracht bij die bij jouw wensen past.
 • Is er ruimte voor veel flexibiliteit. Ben je tijdelijk niet beschikbaar of wil je minder werken? Geen probleem! Je hebt zelf regie op jouw agenda.
 • Heb je altijd een vast contactpersoon waar je op terug kan vallen.

Ben je nog geen zzp’er, overweeg je de stap te maken en weet je niet waar je moet beginnen? Ook dan ontzorgt Edulance. Wij helpen je met o.a. je KvK-inschrijving, je verzekering en modelovereenkomsten. Neem gerust contact met ons op als je hier eerst meer over wil weten.

Kom kennismaken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken. Schrijf je in via onderstaand formulier. Neem voor vragen contact op met Lieke via lieke@edulance.nl of 073 303 5820.

Het kan best zijn dat op het moment van solliciteren deze vacature al is ingevuld. Maar niet getreurd! Met ons grote netwerk zit er vast een andere passende opdracht voor jou bij.

Solliciteer nu

Mitchell Stook

Kandidaten manager & coach

Wat gebeurt er na jouw inschrijving?

Totale ontzorging
Cv beoordelen

Op basis van jouw cv kijkt Mitchell of Lisa of we een match zijn. 

Totale ontzorging
Kennismaken

Zijn we een match? Dan neemt Mitchell of Lisa contact met je op om een kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we in op onze werkwijze, jouw wensen en de verwachtingen.

Persoonlijk
Beide enthousiast

Zien we na het gesprek allebei een samenwerking zitten, dan vraagt collega David je een bemiddelings-
overeenkomst te tekenen en gaan wij op zoek naar een opdracht die past bij jouw wensen.

Scholen
Passende opdracht

Ons netwerk bestaat uit ruim 450 scholen. Daar zal vast een opdracht bij zitten die past bij wat jij graag wilt. Hidde, Michel, Milou of Nygel neemt contact met je op als we een opdracht hebben gevonden en brengen jou rechtstreeks in contact met de school.

Ontwikkeling
Plaatsing

Als zowel jij als de school een match zien, start je op de opdracht. Wij blijven jouw aanspreekpunt en je kunt altijd contact met ons opnemen. Loopt je opdracht af? Dan nemen we contact met je op voor een nieuwe opdracht.

Edulance Zzp

Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

Edulance Deta

Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

Edulance-AOW

Edulance AOW

Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

Share This
×

Welkom bij Edulance!

Klik hieronder op een contactpersoon om via WhatsApp mee te chatten of stuur je vraag naar info@edulance.nl

×