Docent Biologie (2e graads)

CASTRICUM

Docent Biologie (2e graads)

Introductie

Ben jij zzp’er in het voortgezet onderwijs en zoek je verschillende opdrachten waar jij als docent van meerwaarde kan zijn. Of ben je werkzaam als docent en overweeg je de overstap naar het zzp’en? Bij Edulance brengen we jou rechtstreeks in contact met verschillende scholen en stichtingen door heel Nederland, zodat jij kan doen waar je goed in bent: lesgeven. Misschien wel als docent Biologie in Castricum. Ontdek of het bij jou past!

Over de school

Deze eigentijdse school voor voortgezet onderwijs bestaat al ruim 50 jaar en is gelegen in het mooie Castricum. In totaal zijn er 1500 leerlingen verdeeld over mavo, havo, vwo, gymnasium en technasium. Samen met de 160 medewerkers vormen zij een hechte gemeenschap in het moderne schoolgebouw aan de rand van landelijk Castricum.

De visie van de school is geïnspireerd op Dietrich Bonhoeffer (1906-1945) die door de nazi’s is terechtgesteld vanwege zijn principiële houding en verzet. De waarden van de school zijn; vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. De school wil graag een school zijn waar iedereen welkom is en zichzelf kan zijn.

Dit ga je doen

Als docent Biologie is het belangrijk dat je goed voorbereid voor de klas staat. Daarom zorg je dat je ruim op tijd aanwezig bent voor jouw lessen. Je weet wat je die dag aan je leerlingen mee gaat geven. Je bespreekt het huiswerk, beantwoord vragen en legt nieuwe onderwerpen uit. En na je lessen… ook dan verwachten we dat je als zzp’er in het onderwijs je steentje bijdraagt. Het kan dus zijn dat je, afhankelijk van de opdracht, ook toetsen nakijkt of vergaderingen bijwoont.

De school zoekt iemand die z.s.m. kan starten en die kan blijven tot dat ze iemand in loondienst hebben aangetrokken. Het kan dus zijn dat de opdracht 3 maandjes duurt, het kan ook zijn voor de rest van het schooljaar. In totaal gaat het om ca. 23 lesuren (50 min per lesuur) dus bijna 1 fte. De school is ook al erg geholpen met iemand die de helft op kan vullen bijvoorbeeld:

Dinsdag + woensdag (0.4 fte): twee mavo 4 klassen

of

Maandag + donderdag + vrijdag (0.6 fte): Overige klassen (geen examen)

Dit ben jij

Jij bent de docent Biologie die nét dat extra’s brengt waar de school naar zoekt. Jij weet leerlingen klaar te stomen voor de toekomst. Op zo’n manier dat ze vol kennis naar huis gaan. Mét een glimlach op hun gezicht. Met creativiteit weet jij op een leuke én duurzame manier jouw kennis over te dragen op de leerlingen. Zo draag jij bij aan hun ontwikkeling. Jij bent betrokken. Bij de school, ouders en natuurlijk de kinderen. Jouw doel is het beste uit jouw leerlingen te halen. Altijd. Daarnaast:

  • Heb je ervaring met de doelgroep
  • Heb je uiteraard een bevoegdheid tot 2e graads Biologie docent op zak.
  • Ben je minimaal 24 uur beschikbaar voor een periode van 3 maanden.
  • Ben je bereid wat verder voor je werk te reizen (denk aan zo’n 30 minuten).

Dit krijg je van ons

Edulance is er voor alle docenten die op zoek zijn naar uitdaging en meer afwisseling. Als zzp-docent heb je bij Edulance de mogelijkheid tot verschillende opdrachten in het voortgezet onderwijs. Drie maanden aan de slag bij een school in de buurt of als vervanging van een zwangerschapsverlof; jij bepaalt wat het beste aansluit op jouw wensen. Eén ding is zeker: de school kan jou goed gebruiken. En daarom faciliteren wij jou in de randzaken. Van het voeren van de eerste gesprekken tot de facturatie. Zo weten we zeker dat we de beste match maken tussen jou en de school. Verder:

  • Hanteer je je eigen voorwaarden, zolang deze in lijn zijn met die van de school.
  • Adviseren wij je over een passend uurtarief dat je via onze facturatietool factureert aan de school.
  • Zorgen wij ervoor dat je altijd uitbetaald wordt. Ook als de school binnen 14 dagen nog niet heeft betaald.
  • Brengen wij je in contact met een netwerk van ruim 100 scholen. Zo zit er altijd een school en opdracht bij die bij jouw wensen past.
  • Is er ruimte voor veel flexibiliteit. Ben je tijdelijk niet beschikbaar of wil je minder werken? Geen probleem! Je hebt zelf regie op jouw agenda.
  • Heb je altijd een vast contactpersoon waar je op terug kan vallen.

Ben je nog geen zzp-docent, overweeg je de stap te maken en weet je niet waar je moet beginnen? Ook dan ontzorgt Edulance. Wij helpen je met o.a. je KvK-inschrijving, je verzekering en modelovereenkomsten. Neem gerust contact met ons op als je hier eerst meer over wil weten.

Kom kennismaken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken. Schrijf je in via onderstaand formulier. Neem voor vragen contact op met Mitchell, kandidaten manager bij Edulance via kandidaten@edulance.nl of 073 303 4168

Het kan best zijn dat op het moment van solliciteren deze vacature al is ingevuld. Maar niet getreurd! Met ons grote netwerk zit er vast een andere passende opdracht voor jou bij.

Solliciteer nu

Mitchell Stook

Kandidaten manager & coach

Wat gebeurt er na jouw inschrijving?

Totale ontzorging
Cv beoordelen

Op basis van jouw cv kijkt Mitchell of Lisa of we een match zijn. 

Totale ontzorging
Kennismaken

Zijn we een match? Dan neemt Mitchell of Lisa contact met je op om een kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we in op onze werkwijze, jouw wensen en de verwachtingen.

Persoonlijk
Beide enthousiast

Zien we na het gesprek allebei een samenwerking zitten, dan vraagt collega David je een bemiddelings-
overeenkomst te tekenen en gaan wij op zoek naar een opdracht die past bij jouw wensen.

Scholen
Passende opdracht

Ons netwerk bestaat uit ruim 450 scholen. Daar zal vast een opdracht bij zitten die past bij wat jij graag wilt. Hidde, Michel, Milou of Nygel neemt contact met je op als we een opdracht hebben gevonden en brengen jou rechtstreeks in contact met de school.

Ontwikkeling
Plaatsing

Als zowel jij als de school een match zien, start je op de opdracht. Wij blijven jouw aanspreekpunt en je kunt altijd contact met ons opnemen. Loopt je opdracht af? Dan nemen we contact met je op voor een nieuwe opdracht.

Edulance Zzp

Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

Edulance Deta

Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

Edulance-AOW

Edulance AOW

Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

Share This
×

Welkom bij Edulance!

Klik hieronder op een contactpersoon om via WhatsApp mee te chatten of stuur je vraag naar info@edulance.nl

×