Docent Nederlands

Alphen a/d Rijn

Docent Nederlands

Introductie

Ben jij zzp’er in het voortgezet onderwijs en zoek je verschillende opdrachten waar jij als docent van meerwaarde kan zijn. Of ben je werkzaam als docent en overweeg je de overstap naar het zzp’en? Bij Edulance brengen we jou rechtstreeks in contact met verschillende scholen en stichtingen door heel Nederland, zodat jij kan doen waar je goed in bent: lesgeven. Misschien wel als docent Nederlands in Alphen a/d Rijn. Ontdek of het bij jou past!

Over de school

Op deze school staat niet alleen het verwerven van kennis centraal, maar ook het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle persoonlijke groei. Het is een kleinschalige school waar iedereen zich gekend en veilig voelt. De school heeft een heldere structuur en indeling, waardoor leerlingen zich volledig kunnen concentreren op hun ontwikkeling. Daarnaast bieden zij leerlingen die extra uitdaging nodig hebben de mogelijkheid om op een hoger niveau les te volgen. Het docententeam zet zich in voor de beste ontwikkeling van hun leerlingen.

Dit ga je doen

Als docent Nederlands begrijpen we dat het belangrijk is dat je goed voorbereid voor de klas staat. Daarom vinden we het belangrijk dat je ruim op tijd aanwezig bent voor jouw lessen. Je hebt de lesstof voor die dag grondig doorgenomen en weet precies wat je aan je leerlingen gaat overbrengen. Je start de les met het bespreken van het huiswerk, beantwoorden van vragen en het uitleggen van nieuwe onderwerpen. Maar ons werk als docent houdt niet op na het geven van de lessen. Als zzp’er in het onderwijs verwachten we dat je ook buiten de lessen om een actieve bijdrage levert. Afhankelijk van de opdracht kan dit betekenen dat je toetsen nakijkt, vergaderingen bijwoont of ander taken uitvoert om de leerlingen zo goed mogelijk te ondersteunen in hun ontwikkeling. We zoeken daarom iemand die zich niet alleen goed kan voorbereiden op de lessen, maar ook inzet voor de ontwikkeling van onze leerlingen en school.

Dit ben jij

Jij bent de docent Nederlands die nét dat extra’s brengt waar de school naar zoekt. Jij weet leerlingen klaar te stomen voor de toekomst. Op zo’n manier dat ze vol kennis naar huis gaan. Mét een glimlach op hun gezicht. Met creativiteit weet jij op een leuke én duurzame manier jouw kennis over te dragen op de leerlingen. Zo draag jij bij aan hun ontwikkeling. Jij bent betrokken. Bij de school, ouders en natuurlijk de kinderen. Jouw doel is het beste uit jouw leerlingen te halen. Altijd. Daarnaast:

  • Heb je ervaring met de doelgroep uit de onder- en bovenbouw van het vmbo en havo.
  • Heb je uiteraard een bevoegdheid tot 2e graads docent Nederlands op zak.
  • Ben je minimaal 24 uur beschikbaar.
  • Ben je bereid wat verder voor je werk te reizen (denk aan zo’n 30 minuten).

Dit krijg je van ons

Edulance is er voor alle docenten die op zoek zijn naar uitdaging en meer afwisseling. Als zzp-docent heb je bij Edulance de mogelijkheid tot verschillende opdrachten in het voortgezet onderwijs. Drie maanden aan de slag bij een school in de buurt of als vervanging van een zwangerschapsverlof; jij bepaalt wat het beste aansluit op jouw wensen. Eén ding is zeker: de school kan jou goed gebruiken. En daarom faciliteren wij jou in de randzaken. Van het voeren van de eerste gesprekken tot de facturatie. Zo weten we zeker dat we de beste match maken tussen jou en de school. Verder:

  • Hanteer je je eigen voorwaarden, zolang deze in lijn zijn met die van de school.
  • Adviseren wij je over een passend uurtarief dat je via onze facturatietool factureert aan de school.
  • Zorgen wij ervoor dat je altijd uitbetaald wordt. Ook als de school binnen 14 dagen nog niet heeft betaald.
  • Brengen wij je in contact met een netwerk van ruim 100 scholen. Zo zit er altijd een school en opdracht bij die bij jouw wensen past.
  • Is er ruimte voor veel flexibiliteit. Ben je tijdelijk niet beschikbaar of wil je minder werken? Geen probleem! Je hebt zelf regie op jouw agenda.
  • Heb je altijd een vast contactpersoon waar je op terug kan vallen.

Ben je nog geen zzp-docent, overweeg je de stap te maken en weet je niet waar je moet beginnen? Ook dan ontzorgt Edulance. Wij helpen je met o.a. je KvK-inschrijving, je verzekering en modelovereenkomsten. Neem gerust contact met ons op als je hier eerst meer over wil weten.

Kom kennismaken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken. Schrijf je in via onderstaand formulier. Neem voor vragen contact op met Lieke, kandidaten manager bij Edulance via kandidaten@edulance.nl of 073 303 4167

Het kan best zijn dat op het moment van solliciteren deze vacature al is ingevuld. Maar niet getreurd! Met ons grote netwerk zit er vast een andere passende opdracht voor jou bij.

Solliciteer nu

Afbeelding van Lieke

Lieke van Nistelrooij

Kandidaatmanager & coach

Wat gebeurt er na jouw inschrijving?

Totale ontzorging
Cv beoordelen

Op basis van jouw cv kijkt Lieke of Daniëlle of we een match zijn. 

Totale ontzorging
Kennismaken

Zijn we een match? Dan neemt Lieke of Danniëlle contact met je op om een kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we in op onze werkwijze, jouw wensen en de verwachtingen.

Persoonlijk
Beide enthousiast

Zien we na het gesprek allebei een samenwerking zitten, dan vraagt collega David je een bemiddelings-
overeenkomst te tekenen en gaan wij op zoek naar een opdracht die past bij jouw wensen.

Scholen
Passende opdracht

Ons netwerk bestaat uit ruim 450 scholen. Daar zal vast een opdracht bij zitten die past bij wat jij graag wilt. Eline, Michel, Milou of Nygel neemt contact met je op als we een opdracht hebben gevonden en brengen jou rechtstreeks in contact met de school.

Ontwikkeling
Plaatsing

Als zowel jij als de school een match zien, start je op de opdracht. Wij blijven jouw aanspreekpunt en je kunt altijd contact met ons opnemen. Loopt je opdracht af? Dan nemen we contact met je op voor een nieuwe opdracht.

Edulance Zzp

Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

Edulance Deta

Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

Edulance-AOW

Edulance AOW

Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

×

Welkom bij Edulance!

Stuur je bericht gelijk via Whatsapp of mail ons op info@edulance.nl

×