Docent NT2

Regio Leiden

Docent NT2

Introductie

Ben jij zzp’er in het NT2-onderwijs en zoek je verschillende opdrachten waar jij als docent van meerwaarde kan zijn. Of ben je werkzaam als docent en overweeg je de overstap naar het zzp’en? Bij Edulance brengen we jou rechtstreeks in contact met verschillende scholen en stichtingen door heel Nederland, zodat jij kan doen waar je goed in bent: lesgeven. Misschien wel als NT2 Docent in de regio Leiden!

Over de school

Voor een taalschool met diverse locaties in de regio Leiden zijn wij op zoek naar goede NT2 docenten. Op deze locaties wordt op verschillende niveaus lesgegeven aan volwassenen. Voor het traject inburgering zijn wij op zoek naar enthousiaste NT2 docenten die minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar zijn. De lessen worden in de ochtend en middag gegeven. Als docent ontvang je voor aanvang van de lessen duidelijke richtlijnen waarin de planning en inhoud van de leerroute uitgebreid staat beschreven. De coördinator Inburgering zorgt voor inhoudelijke begeleiding. Bij voorkeur ben je 4 dagdelen per week beschikbaar.

Dit ga je doen

Als docent is het belangrijk dat je goed voorbereid voor de klas staat. Daarom zorg je dat je ruim op tijd aanwezig bent voor jouw lessen. Je weet wat je die dag aan je cursisten mee gaat geven. Je bespreekt het opdrachten, beantwoord vragen en legt nieuwe onderwerpen uit. Daarnaast ben je in staat om de voortgang van je cursisten te bewaken en kun je inspelen op individuele leerbehoeften.

Dit ben jij

Jij bent de docent die nét dat extra’s brengt waar deze school naar zoekt. Jij weet cursisten klaar te stomen voor de toekomst in Nederland. Op zo’n manier dat ze vol kennis naar huis gaan. Mét een glimlach op hun gezicht. Met creativiteit weet jij op een leuke én duurzame manier jouw kennis over te dragen op de cursisten. Zo draag jij bij aan hun ontwikkeling. Jij bent betrokken. Jouw doel is het beste uit jouw cursisten te halen. Altijd. Daarnaast:

 • Heb je affiniteit met de doelgroep.
 • Is het een pre als je ervaring hebt met NT2 onderwijs.
 • Ben je in het bezit van een NT2 certificering aan volwassenen.
 • Ben je minimaal minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar.
 • Ben je bereid wat verder voor je werk te reizen (denk aan zo’n 30 minuten).

Dit krijg je van ons

Edulance is er voor alle docenten die op zoek zijn naar uitdaging en meer afwisseling. Als zzp-docent heb je bij Edulance de mogelijkheid tot verschillende opdrachten in het  onderwijs. Drie maanden aan de slag bij een school in de buurt of als vervanging van een zwangerschapsverlof; jij bepaalt wat het beste aansluit op jouw wensen. Eén ding is zeker: de school kan jou goed gebruiken. En daarom faciliteren wij jou in de randzaken. Van het voeren van de eerste gesprekken tot de facturatie. Zo weten we zeker dat we de beste match maken tussen jou en de school. Verder:

 • Hanteer je je eigen voorwaarden, zolang deze in lijn zijn met die van de school.
 • Adviseren wij je over een passend uurtarief dat je via onze facturatietool factureert aan de school. Een tarief tussen de €45,- en €50,- per uur is gangbaar voor NT2 opdrachten.
 • Zorgen wij ervoor dat je altijd uitbetaald wordt. Ook als de school binnen 14 dagen nog niet heeft betaald.
 • Brengen wij je in contact met een netwerk van ruim 1000 scholen. Zo zit er altijd een school en opdracht bij die bij jouw wensen past.
 • Is er ruimte voor veel flexibiliteit. Ben je tijdelijk niet beschikbaar of wil je minder werken? Geen probleem! Je hebt zelf regie op jouw agenda.
 • Heb je altijd een vast contactpersoon waar je op terug kan vallen.

Ben je nog geen zzp-docent, overweeg je de stap te maken en weet je niet waar je moet beginnen? Ook dan ontzorgt Edulance. Wij helpen je met o.a. je KvK-inschrijving, je verzekering en modelovereenkomsten. Neem gerust contact met ons op als je hier eerst meer over wil weten.

Kom kennismaken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken. Schrijf je in via onderstaand formulier. Neem voor vragen contact op met Mitchell, kandidaten manager bij Edulance via kandidaten@edulance.nl of 073 303 4168

Het kan best zijn dat op het moment van solliciteren deze vacature al is ingevuld. Maar niet getreurd! Met ons grote netwerk zit er vast een andere passende opdracht voor jou bij.

Solliciteer nu

Afbeelding van Lieke

Lieke van Nistelrooij

Kandidaatmanager & coach

Wat gebeurt er na jouw inschrijving?

Totale ontzorging
Cv beoordelen

Op basis van jouw cv kijkt Lieke of Daniëlle of we een match zijn. 

Totale ontzorging
Kennismaken

Zijn we een match? Dan neemt Lieke of Danniëlle contact met je op om een kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we in op onze werkwijze, jouw wensen en de verwachtingen.

Persoonlijk
Beide enthousiast

Zien we na het gesprek allebei een samenwerking zitten, dan vraagt collega David je een bemiddelings-
overeenkomst te tekenen en gaan wij op zoek naar een opdracht die past bij jouw wensen.

Scholen
Passende opdracht

Ons netwerk bestaat uit ruim 450 scholen. Daar zal vast een opdracht bij zitten die past bij wat jij graag wilt. Eline, Michel, Milou of Nygel neemt contact met je op als we een opdracht hebben gevonden en brengen jou rechtstreeks in contact met de school.

Ontwikkeling
Plaatsing

Als zowel jij als de school een match zien, start je op de opdracht. Wij blijven jouw aanspreekpunt en je kunt altijd contact met ons opnemen. Loopt je opdracht af? Dan nemen we contact met je op voor een nieuwe opdracht.

Edulance Zzp

Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

Edulance Deta

Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

Edulance-AOW

Edulance AOW

Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

×

Welkom bij Edulance!

Stuur je bericht gelijk via Whatsapp of mail ons op info@edulance.nl

×