Lesgeven zonder KvK-inschrijving?

Verdien bij via Edulance Flex

Edulance Flex

Edulance is er voor alle professionals in het onderwijs die op zoek zijn naar vrijheid en autonomie. Zodat jij bijvoorbeeld tijd overhoudt voor je favoriete hobby, sport of talent. Zo’n 30.000 Nederlanders zijn bevoegd om in het onderwijs te werken, maar doen dit niet. Ben jij de leerkracht die een tijdje uit het onderwijs is gestapt en wil je opnieuw beginnen met een frisse start?

Of sta je aan de begin van je (nieuwe) carrière en ben je op zoek naar uitdaging? Ga flexibel en zonder KvK-inschrijving als freelance leerkracht aan de slag via Edulance Flex. Edulance helpt je doen waar je goed in bent: lesgeven! Zonder dat je al je vrijheid daarvoor op moet geven. Of je nu een maand of een jaar aan de slag wilt, wij verbinden jou aan een school in de buurt.

De voordelen op een rij

=

Je hebt geen KvK-inschrijving nodig

=

Opdrachten voor een periode van een week tot een schooljaar

=

Voor startende én ervaren leerkrachten

=

Duur van de inzet varieert van 1 maand tot 6 maanden

=

Vervanging van ziekte, zwangerschapsverlof, verzorgen van themalessen of ontlasten van de vaste formatie

Ga aan de slag via Edulance Flex en houd meer geld in het onderwijs

Via Edulance Flex ga jij flexibel aan de slag in het onderwijs, zonder dat je een KvK-nummer nodig hebt. Zo verzorg je bijvoorbeeld wekelijkse themalessen en factureer je maandelijks je gewerkte uren direct aan de school door. Aan de start van het schooljaar extra werken ter ondersteuning van de vaste formatie? Ook dat is mogelijk bij Edulance Flex. Extra inkomen voor jou én extra handjes voor de school!

Nog niet gestart als freelancer?

Edulance helpt je met alle randzaken, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent: Lesgeven. Je verzekering, modelovereenkomsten en het vinden van de perfecte opdracht; Edulance ontzorgt!

We voeren voor jou de eerste gesprekken met een nieuwe school en doen indien gewenst de onderhandeling over de voorwaarden. We houden je ook op de hoogte van openstaande opdrachten bij jou in de buurt. En het mooie is, onze dienstverlening is volledig kosteloos voor leerkrachten.

Overtuigd van Edulance Flex? Schrijf je in

Of past dit beter bij jou?

Edulance ZZP

Blijf eigen baas, met ons als tussenpersoon

Edulance Pro

Kom in dienst en ontwikkel je talenten veelzijdig

Lesgeven zonder KvK-inschrijving?

Wij geloven in een transparante en eerlijke bemiddeling. Via Edulance Flex kunnen basisscholen eenvoudig en betaalbaar een beroep doen op jouw expertise voor het ontlasten van de vaste formatie. Zou blijft het onderwijsgeld waar het hoort: in het onderwijs.  OchtendMiddag  Edulance ZZP – in het kort

  Perfect voor als je nevenactiviteiten hebt waardoor een vast dienstverband niet mogelijk is, bijvoorbeeld een eigen coaching praktijk, lid van een band of steward bij KLM.

  • Voor leerkrachten met minimaal 3 jaar recente werkervaring
  • Bepaal je eigen uurtarief
  • Duur van de inzet varieert van 1 maand tot 6 maanden
  • Focus op vervanging van vaste formatie

  Blijf eigen baas, met Edulance als jouw partner

  Edulance Pro – in het kort

  Met Edulance stippel je je eigen route uit en kun je naast je eigen sportcentrum, baan in de horeca of parttime ouderschap, doen wat je het liefste doet: lesgeven.

  • Je gaat (tijdelijk) in dienst bij Edulance
  • Voor herintreders, zij-instromers en vers afgestudeerde
  • Duur van de inzet varieert van een aantal maanden tot een schooljaar
  • Focus op vervanging van vaste formatie

  Ontwikkel je talenten veelzijdig

  Edulance ZZP

  Blijf eigen baas, met Edulance als tussenpersoon

  Edulance Flex

  Verdien bij met lesgeven, zonder kvk-inschrijving

  Edulance Pro

  Kom in dienst en ontwikkel je talenten veelzijdig