EduVideo

voor onderwijsprofessionals

Eduvideo

Eenvoudig online solliciteren

(Zzp-)onderwijsprofessionals kunnen voortaan online en exclusief gebruikmaken van onze tool voor motivatievideo’s: EduVideo. Snelheid van handelen in het proces voor tijdelijke vervanging kan een absolute meerwaarde zijn. We leven in een tijd dat een groot gedeelte van de interactie via online kanalen gaat. Wij dragen bij aan een efficiënt, effectief en modern sollicitatieproces zodat zowel kandidaten als scholen zoveel mogelijk worden ontzorgd. 

De voordelen van een online motivatie

=

Een kort en gestructureerd proces

Hoe vaak heb je als (zzp-)professional wel niet meegemaakt dat je in vergevorderde gesprekken bent met een school, maar dat een opdracht dan toch ‘anders is ingevuld’. Met EduVideo wordt het gehele proces van kennismaking tot aan opdrachtondertekening drastisch verkort. Met deze tool belandt jouw profiel altijd direct en boven op het bureau van een directeur.

=

Vergroot je kansen

Als professional in het onderwijs is je tijd schaars. Je zit er natuurlijk niet op te wachten om het hele land door te rijden om kennismakingsgesprekken te voeren. Hoe ideaal is het als diverse scholen al kennis met je maken, zonder dat je ook maar vijf minuten in de auto hebt gezet. Dat scheelt je veel moeite én tijd!

=

Een persoonlijke en professionele kennismaking

Een motivatie via EduVideo stelt zowel kandidaten als scholen in staat om emotie,  lichaamstaal en persoonlijkheid van een echt gesprek te ervaren.

Snel in contact met verschillende scholen

De tijd dat je als (tijdelijke) leerkracht, docent, onderwijsassistent of andere professional alleen werd beoordeeld op je cv is volgens ons voorbij. EduVideo geeft jou als professional eenvoudig de mogelijkheid om jezelf aan diverse scholen voor te stellen. In zo’n video geef je antwoord op relevante sollicitatievragen. Vragen die met zorg en in samenwerking met schoolbesturen zijn opgesteld. Zo krijgen scholen, voordat je op gesprek bent, alvast een duidelijke indruk van jou. Als mens én als professional. Via EduVideo kunnen scholen eenvoudig meerdere kandidaten beoordelen. Verschillende besluitvormers kunnen er plaats- en tijdonafhankelijk naar kijken. Scheelt iedereen tijd en zorgt ervoor dat we sneller kunnen samenwerken.

Edulance Zzp

Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

Edulance Deta

Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

Edulance-AOW

Edulance AOW

Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

×

Welkom bij Edulance!

Klik hieronder op een contactpersoon om via WhatsApp mee te chatten of stuur je vraag naar info@edulance.nl

×