Als een baas aan de slag op een basisschool?

Blijf eigen baas met Edulance ZZP

Edulance ZZP

Edulance is er voor alle professionals in het onderwijs die op zoek zijn naar vrijheid en autonomie. We zijn er voor de leerkrachten die hun eigen plan trekken. Of je nu een eigen coachingpraktijk hebt, speelt in een internationaal orkest of werkt bij de KLM.

Via Edulance kun je als leerkracht aan de slag op basisscholen in heel Nederland, waar en wanneer je maar wilt. En komt het even niet uit? Geen probleem!

De voordelen op een rij

=

Voor leerkrachten met minimaal 3 jaar recente werkervaring

=

Duur van de inzet varieert van 1 maand tot 6 maanden

=

Focus op vervanging van vaste formatie

=

Ruim 180 scholen aangesloten

=

Bepaal je eigen uurtarief

Ga aan de slag via Edulance ZZP en kom direct in contact met de leukste scholen

Via Edulance ZZP heb je de keuze uit verschillende opdrachten in het onderwijs. Zo kun je voor 2 maanden aan de slag op die leuke buurtschool om de hoek of kun je een volledige zwangerschapsvervanging doen bij dat grote schoolbestuur in de stad. Je bepaalt je eigen tarief en stuurt facturen rechtstreeks aan de school. Fijner voor jou én voordeliger voor de school, dus goed voor het Nederlandse onderwijsstelsel.

Nog niet gestart als ZZP’er?

Edulance helpt je met alle randzaken, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent: Lesgeven. Je kvk-inschrijving, je verzekering, modelovereenkomsten en het vinden van de perfecte opdracht; Edulance ontzorgt!

We voeren voor jou de eerste gesprekken met een nieuwe school. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van openstaande opdrachten bij jou in de buurt. En het mooie is, onze dienstverlening is volledig kosteloos voor leerkrachten.

Overtuigd van Edulance ZZP? Schrijf je in

Of past dit beter bij jou?

Edulance Flex

Lesgeven als bijverdienste, zonder kvk-inschrijving

Edulance Pro

Kom in dienst en ontwikkel je talenten veelzijdig
“Dankzij Edulance heb ik als zzp’er de kans gekregen om mijn kwaliteiten te kunnen bieden als invaller in een groep 4/5. Naast mijn werk als leerkracht heb ik ook periodieke werkzaamheden in het theater. Dankzij Edulance kan ik deze twee banen perfect combineren. Ik ben de jongens van Edulance dan ook erg dankbaar.”

Ila, zzp-leerkracht en theatermaker

“Edulance stelt mij in staat om zelf te bepalen waar en wanneer ik voor de klas sta. Door deze flexibele benadering krijg ik de kans om mijn twee grootste hobby’s te combineren: Lesgeven en de wereld rondreizen als steward bij KLM.”

David, zzp-leerkracht en steward

Word eigen baas, met Edulance als jouw partner

Wij geloven in een transparante en eerlijke bemiddeling. Via Edulance ZZP kunnen basisscholen eenvoudig en betaalbaar een beroep doen op jouw expertise voor het ontlasten van de vaste formatie. Zou blijft het onderwijsgeld waar het hoort: in het onderwijs.  OchtendMiddag  Edulance Flex – in het kort

  Ga flexibel en zonder KvK-inschrijving als freelance leerkracht aan de slag via Edulance Flex. Of je nu een maand of een jaar aan de slag wilt, wij verbinden jou aan een school in de buurt.

  • Je hebt geen KvK-inschrijving nodig
  • Voor startende én ervaren leerkrachten
  • Vervanging van ziekte, zwangerschapsverlof, verzorgen van themalessen of ontlasten van de vaste formatie
  • Duur van de inzet varieert van 1 maand tot 6 maanden

  Lesgeven zonder KvK-inschrijving?

  Edulance Pro – in het kort

  Met Edulance stippel je je eigen route uit en kun je naast je eigen sportcentrum, baan in de horeca of parttime ouderschap, doen wat je het liefste doet: lesgeven.

  • Je gaat (tijdelijk) in dienst bij Edulance
  • Voor herintreders, zij-instromers en vers afgestudeerde
  • Duur van de inzet varieert van een aantal maanden tot een schooljaar
  • Focus op vervanging van vaste formatie

  Ontwikkel je talenten veelzijdig

  Edulance ZZP

  Blijf eigen baas, met Edulance als tussenpersoon

  Edulance Flex

  Verdien bij met lesgeven, zonder kvk-inschrijving

  Edulance Pro

  Kom in dienst en ontwikkel je talenten veelzijdig