Voor onderwijsprofessionals

Toe aan meer afwisseling en uitdaging in jouw werk als professional in het onderwijs?
Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Voor besturen en scholen

Op korte termijn behoefte aan kwalitatieve onderwijsprofessionals en geen tijd om nog langer te zoeken? Lees hoe wij jou kunnen helpen.

Edulance,
de onderwijspartner

Wij zijn Edulance. Wij zijn er voor alle professionals in het onderwijs die op zoek zijn naar meer uitdaging en afwisseling. Wij zijn er voor de onderwijsassistenten, leerkrachten, docenten en andere onderwijsprofessionals die zich willen ontwikkelen en met hun expertise van meerwaarde willen zijn voor het onderwijs. En wij zijn er voor alle scholen die op zoek zijn naar kwalitatieve professionals die de ontwikkeling van het kind vooropstellen.

Onze kernwaarden

Transparant

Transparant

Eerlijk en transparant. Daar geloven wij in. We zijn open in onze communicatie en maken inzichtelijk wat je van ons kan verwachten. Zo investeren wij in een duurzame relatie.

Persoonlijk

Persoonlijk

Wij zijn er voor jou als onderwijsprofessional, bestuur en school. Voor, tijdens en na een opdracht staan we voor elkaar klaar.

Kwaliteit

Kwaliteit

De kwaliteit van het onderwijs is onze hoogste prioriteit. Daarom gaan wij voor een 9. Altijd. Om zo écht het verschil te kunnen maken.

Edulance als jouw partner

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Wij geloven in een transparante en eerlijke bemiddeling. Dankzij ons grote netwerk in het onderwijs maken wij de juiste match tussen school en professional in het onderwijs. We brengen de behoeften en wensen in kaart en denken mee in de oplossing. School en leerkracht, docent of andere professional komen direct met elkaar in contact, zonder tussenkomst van ons. En met onze transparante bemiddelingskosten waarborgen we de continuïteit en kwaliteit voor scholen en blijft het onderwijsgeld waar het hoort: in het onderwijs.

Edulance in cijfers

Onderwijsprofessionals

Onderwijsprofessionals
Scholen

Scholen
Besturen

Besturen

Nieuws

Lees onze laatste blogs en artikelen

Geen vacatures

Helaas! Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures. Dat wil niet zeggen dat we helemaal geen opdrachten hebben. Meer daarover weten? Kijk dan op deze pagina en schrijf je in!

Laten we kennismaken

Benieuwd naar wat Edulance voor jou kan betekenen?
Laat je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

[contact-form-7 id=”1255″ title=”Contactformulier”]

Edulance Zzp

Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

Edulance Deta

Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

Edulance-AOW

Edulance AOW

Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

×

Welkom bij Edulance!

Klik hieronder op een contactpersoon om via WhatsApp mee te chatten of stuur je vraag naar info@edulance.nl

×