Interim intern begeleider op Taalschool

Hilversum
[et_social_follow icon_style="darken" icon_shape="rounded" icons_location="left" col_number="auto" outer_color="dark"]

Interim intern begeleider op Taalschool

Introductie

Ben jij zzp’er in het onderwijs en zoek je verschillende opdrachten waar jij als intern begeleider van meerwaarde kan zijn? Of overweeg je de overstap naar het zzp’en? Edulance brengt jou rechtstreeks in contact met verschillende scholen en stichtingen door heel Nederland, zodat jij kan doen waar je goed in bent. Misschien wel als interim intern begeleider op een leuke Taalschool in Hilversum. Ontdek of het bij jou past!

Over de school

Deze openbare basisschool is er voor alle nieuwkomers, dat betekent kinderen die sinds kort in Nederland zijn. Zij zorgen ervoor dat ze binnen een jaar de Nederlandse taal aanleren en helpen de leerlingen bij het inburgeren. Er wordt een intensief taalprogramma aangeboden en de kinderen gaan regelmatig op stap om op die manier de Nederlandse cultuur te leren kennen. De leerlingen komen van over de hele wereld. In totaal zijn er wel 29 verschillende nationaliteiten op de school. De achtergronden van de leerlingen zijn heel verschillend, zoals vluchtelingen, arbeidsmigranten en expats. Kortom: een zeer diverse leerlingenpopulatie.

Dit ga je doen

Voor deze vacature is het belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep. Je hebt bij voorkeur ervaring als Intern Begeleider op een kleurrijke basisschool waar je kennis hebt opgedaan met het werken met leerlingen me een niet-westerse achtergrond en inzicht hebt verkregen in NT2 onderwijs. Het is ook belangrijk dat je ervaring hebt met meertaligheid. Je werkt samen met een team van sterkte en sociale collega’s die er samen voor zorgen dat de school een veilige omgeving is waar leerlingen met plezier naar toe gaan.

Als intern begeleider heb je een begeleidende en coördinerende rol bij het maken van groepsplannen, individuele hulpplannen en je bent verantwoordelijk voor het structuren en bijhouden van leerlingendossiers. Het afleggen van klassenbezoeken, voeren van gesprekken met ouders en het coachen van collega’s behoren ook tot je takenpakket. Je werkt intensief samen met de schoolleiding en zet je kennis en ervaring in om de leerlingen en het enthousiaste en gedreven team optimaal te begeleiden.

Dit ben jij

Jij bent de intern begeleider die nét dat extra’s brengt waar de school naar zoekt. Je biedt de structuur, veiligheid en leeromgeving die de school en de leerlingen nodig hebben. En ondanks de tijdelijke duur van jouw opdracht ben je betrokken. Bij de school, ouders en natuurlijk de kinderen. Jouw doel is het beste uit iedereen te halen. Altijd. Daarnaast:

 • Heb je ervaring en/of affiniteit met de doelgroep (nt2)
 • Heb je uiteraard een pabo-diploma op zak en bij voorkeur een master
 • Heb je ruime ervaring als intern begeleider of als leerkracht met een coördinerende functie binnen een kleurrijke school
 • Ben je in staat om vanuit een helikopterview te kijken naar het schoolaanbod, de aanpak en de resultaten en kan op basis hiervan onderwijsinhoudelijke keuzes adviseren
 • Heb je ervaring met handelingsgericht en opbrengstgericht werken
 • Ben je daadkrachtig, zelfverzekerd en sta je stevig in je schoenen
 • Ben je minimaal 32 uur beschikbaar tot aan de zomervakantie.
 • Ben je bereid wat verder voor je werk te reizen (denk aan zo’n 30 minuten).

Dit krijg je van ons

Edulance is er voor alle onderwijsprofessionals die op zoek zijn naar uitdaging en meer afwisseling. Als zzp’er heb je bij Edulance de mogelijkheid tot verschillende opdrachten in het basisonderwijs. Drie maanden aan de slag bij de school om de hoek of een zwangerschapsverlof opvangen bij een groot schoolbestuur; jij bepaalt wat het beste aansluit op jouw wensen. Eén ding is zeker: de school kan jou goed gebruiken. En daarom faciliteren wij jou in de randzaken. Van het voeren van de eerste gesprekken tot de facturatie. Zo weten we zeker dat we de beste match maken tussen jou en de school. Verder:

 • Hanteer je je eigen voorwaarden, zolang deze in lijn zijn met die van de school.
 • Adviseren wij je over een passend uurtarief dat je via onze facturatietool factureert aan de school.
 • Zorgen wij ervoor dat je altijd uitbetaald wordt. Ook als de school binnen 14 dagen nog niet heeft betaald.
 • Brengen wij je in contact met een netwerk van ruim 450 scholen. Zo zit er altijd een school en opdracht bij die bij jouw wensen past.
 • Is er ruimte voor veel flexibiliteit. Ben je tijdelijk niet beschikbaar of wil je minder werken? Geen probleem! Je hebt zelf regie op jouw agenda.
 • Heb je altijd een vast contactpersoon waar je op terug kan vallen.

Ben je nog geen zzp’er, overweeg je de stap te maken en weet je niet waar je moet beginnen? Ook dan ontzorgt Edulance. Wij helpen je met o.a. je KvK-inschrijving, je verzekering en modelovereenkomsten. Neem gerust contact met ons op als je hier eerst meer over wil weten.

Kom kennismaken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken. Schrijf je in via onderstaand formulier. Neem voor vragen contact op met Mitchell, kandidaten manager bij Edulance via kandidaten@edulance.nl of 073 303 4168

Het kan best zijn dat op het moment van solliciteren deze vacature al is ingevuld. Maar niet getreurd! Met ons grote netwerk zit er vast een andere passende opdracht voor jou bij.

Solliciteer nu

Mitchell Stook

Kandidaatmanager

Wat gebeurt er na jouw inschrijving?

Totale ontzorging
Cv beoordelen

Op basis van jouw cv kijkt Mitchell of Lisa of we een match zijn. 

Totale ontzorging
Kennismaken

Zijn we een match? Dan neemt Mitchell of Lisa contact met je op om een kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we in op onze werkwijze, jouw wensen en de verwachtingen.

Persoonlijk
Beide enthousiast

Zien we na het gesprek allebei een samenwerking zitten, dan vraagt collega David je een bemiddelings-
overeenkomst te tekenen en gaan wij op zoek naar een opdracht die past bij jouw wensen.

Scholen
Passende opdracht

Ons netwerk bestaat uit ruim 450 scholen. Daar zal vast een opdracht bij zitten die past bij wat jij graag wilt. Hidde, Michel, Milou of Nygel neemt contact met je op als we een opdracht hebben gevonden en brengen jou rechtstreeks in contact met de school.

Ontwikkeling
Plaatsing

Als zowel jij als de school een match zien, start je op de opdracht. Wij blijven jouw aanspreekpunt en je kunt altijd contact met ons opnemen. Loopt je opdracht af? Dan nemen we contact met je op voor een nieuwe opdracht.

Edulance Zzp

Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

Edulance Deta

Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

Edulance-AOW

Edulance AOW

Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

×

Welkom bij Edulance!

Klik hieronder op een contactpersoon om via WhatsApp mee te chatten of stuur je vraag naar info@edulance.nl

×