Intern begeleider (zwangerschapsverlof tot 1 april)

UITHOORN

Intern begeleider (zwangerschapsverlof tot 1 april)

Introductie

Ben jij zzp’er in het onderwijs en zoek je verschillende opdrachten waar jij als intern begeleider van meerwaarde kan zijn? Of ben je werkzaam als intern begeleider en overweeg je de overstap naar het zzp’en? Edulance brengt jou rechtstreeks in contact met verschillende scholen en stichtingen door heel Nederland, zodat jij kan doen waar je goed in bent! Misschien wel als intern begeleider in Uithoorn. Ontdek of het bij jou past!

Over de school

Deze eigentijdse school in Uithoorn heeft een interconfessionele identiteit en is een echte afspiegeling van de samenleving. Affiniteit met verschillende culturen en NT2 is dus belangrijk. In totaal zijn er circa 200 leerlingen en het team bestaat uit 18 gedreven professionals. De kernwaarden zijn aandacht, bevlogenheid, vertrouwen en eigenheid. Zo wordt er les gegeven aan de hand van de nieuwste onderwijsmethoden en wordt er gewerkt volgende de nieuwste inzichten: evidence based en evidence informed. Op deze school is elk kind een winnaar en krijg elk kind de aandacht die hij/zij nodig heeft.

Dit ga je doen

Als intern begeleider in groep 1 t/m 8 werk je aan aan de zorgstructuur en coördineer je de leerlingenzorg. Je ondersteunt hierbij de leerkrachten in de stappen die zij moeten zetten om een leerling en/of groep goed onderwijs te bieden. Daarnaast houd je contact met externen, denk aan samenwerkingsverband, bestuur, etc. Het gaat om een tijdelijke vervanging daar de huidige ib’er met zwangerschapsverlof is tot 1 april. De werkzaamheden kunnen eventueel gecombineerd worden met werkzaamheden voor de klas.

Dit ben jij

Jij bent de intern begeleider die nét dat extra’s brengt waar de school naar zoekt. Je biedt de structuur die de school nodig heeft. En ondanks de tijdelijke duur van jouw opdracht ben je betrokken. Bij de school, ouders en natuurlijk de kinderen. Jouw doel is het beste uit iedereen te halen. Daarnaast:

  • Heb je uiteraard een diploma op zak
  • Ben je minimaal 16 tot 24 uur beschikbaar voor een periode van 4 maanden maanden (per direct tot 1 april)
  • Ben je bereid wat verder voor je werk te reizen (denk aan zo’n 30 minuten).

Dit krijg je van ons

Edulance is er voor alle onderwijsprofessionals die op zoek zijn naar uitdaging en meer afwisseling. Als zzp’er heb je bij Edulance de mogelijkheid tot verschillende opdrachten in het basisonderwijs. Drie maanden aan de slag bij de school om de hoek of een zwangerschapsverlof opvangen bij een groot schoolbestuur; jij bepaalt wat het beste aansluit op jouw wensen. Eén ding is zeker: de school kan jou goed gebruiken. En daarom faciliteren wij jou in de randzaken. Van het voeren van de eerste gesprekken tot de facturatie. Zo weten we zeker dat we de beste match maken tussen jou en de school. Verder:

  • Hanteer je je eigen voorwaarden, zolang deze in lijn zijn met die van de school.
  • Adviseren wij je over een passend uurtarief dat je via onze facturatietool factureert aan de school.
  • Zorgen wij ervoor dat je altijd uitbetaald wordt. Ook als de school binnen 14 dagen nog niet heeft betaald.
  • Brengen wij je in contact met een netwerk van ruim 450 scholen. Zo zit er altijd een school en opdracht bij die bij jouw wensen past.
  • Is er ruimte voor veel flexibiliteit. Ben je tijdelijk niet beschikbaar of wil je minder werken? Geen probleem! Je hebt zelf regie op jouw agenda.
  • Heb je altijd een vast contactpersoon waar je op terug kan vallen.

Ben je nog geen zzp’er, of overweeg je de stap te maken en weet je niet waar je moet beginnen? Ook dan ontzorgt Edulance. Wij helpen je met o.a. je KvK-inschrijving, je verzekering en modelovereenkomsten. Neem gerust contact met ons op als je hier eerst meer over wil weten.

Kom kennismaken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken. Schrijf je in via onderstaand formulier. Neem voor vragen contact op met Mitchell, kandidaten manager bij Edulance via kandidaten@edulance.nl of 073 303 4168

Het kan best zijn dat op het moment van solliciteren deze vacature al is ingevuld. Maar niet getreurd! Met ons grote netwerk zit er vast een andere passende opdracht voor jou bij.

Solliciteer nu

Mitchell Stook

Kandidaten manager & coach

Wat gebeurt er na jouw inschrijving?

Totale ontzorging
Cv beoordelen

Op basis van jouw cv kijkt Mitchell of Lisa of we een match zijn. 

Totale ontzorging
Kennismaken

Zijn we een match? Dan neemt Mitchell of Lisa contact met je op om een kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we in op onze werkwijze, jouw wensen en de verwachtingen.

Persoonlijk
Beide enthousiast

Zien we na het gesprek allebei een samenwerking zitten, dan vraagt collega David je een bemiddelings-
overeenkomst te tekenen en gaan wij op zoek naar een opdracht die past bij jouw wensen.

Scholen
Passende opdracht

Ons netwerk bestaat uit ruim 450 scholen. Daar zal vast een opdracht bij zitten die past bij wat jij graag wilt. Hidde, Michel, Milou of Nygel neemt contact met je op als we een opdracht hebben gevonden en brengen jou rechtstreeks in contact met de school.

Ontwikkeling
Plaatsing

Als zowel jij als de school een match zien, start je op de opdracht. Wij blijven jouw aanspreekpunt en je kunt altijd contact met ons opnemen. Loopt je opdracht af? Dan nemen we contact met je op voor een nieuwe opdracht.

Edulance Zzp

Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

Edulance Deta

Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

Edulance-AOW

Edulance AOW

Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

Share This
×

Welkom bij Edulance!

Klik hieronder op een contactpersoon om via WhatsApp mee te chatten of stuur je vraag naar info@edulance.nl

×