Welkom bij team Zuid-Nederland

Hier vind je informatie die jij als zzp’er via Edulance in de regio Zuid-Nederland nodig hebt.

 Edulance werkt door heel Nederland, ons netwerk van scholen en besturen gaat van Limburg tot aan het hoogste puntje in Noord-Holland. En, omdat we veel waarde hechten aan persoonlijk contact hebben we ervoor gekozen om in regio’s te werken. Elk regio heeft namelijk eigen vaste contactpersonen en natuurlijk een mooi netwerk van lokale scholen waar de leukste onderwijsopdrachten te vinden zijn!

Even voorstellen!

Dagelijks zijn er twee toppers aan het werk om de leukste matches te maken voor zzp’ers in het onderwijs! Zo maken zij de beste matches en staan ze altijd voor je klaar.

7

Je staat altijd in contact met dezelfde candidate success manager, afhankelijk van waar je woont. De adviseur kan veranderen wanneer je een opdracht gaat doen in een van de andere regio’s.

Daniëlle Hoskam

Candidate Success Manager

danielle@edulance.nl  +31 (0)73 3034 164
Bereikbaar op  ma | di | do | vr

danielle@edulance.nl
+31 (0)73 3034 164
Bereikbaar op:  ma | di | do | vr

Als Candidate Succes Manager zorgt Daniëlle voor het succes van onze onderwijsprofessionals. Zo voert ze intakegesprekken met nieuwe kandidaten, maakt ze je wegwijs in de zzp-wereld én is je eerste aanspreekpunt bij vragen.

Daniëlle helpt je graag bij vragen rondom de volgende zaken:
+ Zzp’en in het onderwijs
+ De bemiddelingsovereenkomst van Edulance
+ Documenten die nodig zijn: Diploma, VOG, legitimatie
+ De Edulance facturatietool
+ De overeenkomst tussen jou en de school
En, natuurlijk, voor persoonlijke gesprekken en veranderingen in jouw voorkeuren en wensen!

Daniëlle – “Elke kandidaat en elk gesprek is weer anders. Dat en de afwisseling maakt mijn werk het allerleukst! Ik ben er altijd voor je, bied je een luisterend oor wanneer nodig en doe dat het liefst met een beetje humor. In mijn vrije tijd ben graag bezig met koken, leuke dingen doen met mijn partner Rick, wandelen met hondje Mulan, mooie boeken lezen en gezellig borrelen met vrienden.

Eline Fris

Adviseur onderwijs Zuid-Nederland

eline@edulance.nl  +31 (0)73 3035 827
Bereikbaar op  ma | di | do | vr

eline@edulance.nl
+31 (0)73 3035 827
Bereikbaar op:  ma | di | do | vr

Eline is dagelijks in contact met scholen en op zoek naar opdrachten in de regio Zuid-Nederland. Zo zoekt ze actief naar scholen en besturen om aan te sluiten en de leukste opdrachten voor jou!

Eline helpt je graag bij vragen rondom de volgende zaken:
+ Opdrachten in de regio
+ Voorwaarden van een specifieke opdracht
+ Over scholen en besturen
+ Inhoudelijke vragen over een lopende opdracht
+ Verlengingen & nieuwe opdrachten!
En, natuurlijk, voor persoonlijke gesprekken en veranderingen in jouw voorkeuren en wensen!

Eline – “Hallo daar! Ik woon samen met mijn man, schattige dochter en onze vrolijke viervoeter in het prachtige Tiel! Deze trotse Achterhoeker staat altijd klaar om jullie te helpen als adviseur onderwijs voor de regio Zuid-Nederland om samen de allerleukste opdrachten te vinden! Naast mijn werk ben ik graag onder de mensen en je kan mij vaak vinden in de sportschool.

Snel contact nodig? Stuur ons een appje!

{

Met ruim 100 vacatures is er een grote kans dat er een passende opdracht voor jou tussen zit!

Binnen Edulance bestaat de regio Zuid-Nederland uit een netwerk van 20 aangesloten schoolbesturen. Deze besturen vertegenwoordigen samen 150 scholen in het primair, voortgezet en speciaal onderwijs. En vanuit al deze scholen ontvangen wij jaarlijks ongeveer 100 vacatures.

Aangesloten besturen

aangesloten scholen in primair, voortgezet & speciaal onderwijs

vacatures per jaar

Handige linkjes van Edulance

Het is nogal wat! Al die informatie die op je afkomt als je via Edulance start. Logisch dat je dat niet allemaal kan onthouden. Hieronder vind je handige linkjes naar alle informatie die jij nodig hebt!

Facturatietool & Kalender

verzekeringen

tell-a-friend

Contact

Alle teams

Benieuwd naar de andere teams van Edulance? Of woon je in de ene regio en werk je in een andere? Dan kan het zomaar zijn dat je een unieke combinatie aan contactpersonen krijgt. Bekijk hier alle regio-teams!

Zuid-Holland

Midden-Nederland

Noord-Holland & Flevoland