Leerkracht
bij Edulance worden

Maak het verschil in het onderwijs!

Kom via Edulance direct in contact met basisscholen die op zoek zijn naar invalkrachten. Wij geloven in een transparante en eerlijke bemiddeling, zonder tussenkomst van externe partijen. Via Edulance kunnen basisscholen een beroep doen op jouw expertise wanneer er sprake is van ziektevervanging, zwangerschapsverlof of het ontlasten van de vaste formatie.

Welke vorm past bij jou?

Edulance ZZP

Blijf eigen baas, met Edulance als jouw ‘agentschap’

Edulance Flex

Lesgeven als bijverdienste, zonder kvk-inschrijving

Edulance Plus

Kom in dienst en ontwikkel je talenten op een veelzijdige manier

Benieuwd naar onze werkwijze?

Download hier het proces dat Edulance toepast wanneer je jouw school wilt vinden. Voor vragen kun je altijd contact opnemen.

Transparantie

Zie in een oogopslag welke opdrachten beschikbaar zijn in jouw omgeving.

Flexibiliteit

Beslis als leerkracht zelf waar en wanneer je werkt. Ga je 2 weken of 6 maanden aan de slag?

Financiële vrijheid

Het gebruik van Edulance is gratis. Bepaal daarnaast zelf voor welk tarief je werkt.

Persoonlijke aanpak

Wij begeleiden jou gedurende het aanmeldproces en bij het vinden van een passende vacature.

Vacatures

Kom direct in contact

Leerkracht groep 7

Opdracht duur: Minimaal 4 maanden
Werktijdfactor: In overleg
Plaatsnaam: Arnhem

Over de functie

Voor een basisschool in Arnhem zijn wij voor dit schooljaar 2019-2020 op zoek naar leerkrachten die het team komen versterken. Concreet hebben we op dit moment een fulltime vacature in groep 7 (parttime ook mogelijk).

Lees meer

Functie eisen

Jij beschikt vanzelfsprekend over goed ontwikkelde didactische vaardigheden en daarnaast ook nog over een speciale sensor als het om gedragsaspecten gaat. Je hebt veel kennis van en interesse in de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen en je beschikt over een goed empathisch vermogen.

Jouw kracht ligt in het maken van verbinding met de leerlingen, jij weet als geen ander dat de goede verbinding het begin is van leren! Door jouw consequente en voorspelbare gedrag en de structuur die je biedt, raken kinderen niet afgeleid en zet jij ze in de leerstand.

Wij zijn ons bewust dat wij nogal wat van onze leerkrachten vragen: naast dat je een didactisch goede leerkracht bent, heb je het klassenmanagement goed op orde en je hebt duidelijk de leiding over een groep zonder dat je de verbinding met de leerlingen verliest. Systematische samenwerking met collega’s en elkaar naar een hoger plan brengen is van groot belang.

Over de school

Het betreft een school met 600 leerlingen in een buitenwijk van Arnhem. Naast regulier onderwijs wordt er ook onderwijs aan nieuwkomers verzorgd. De school heeft enkele jaren het predicaat Excellent.

In de dagelijkse praktijk is het vaak zo dat de leerlingen door de context waarin ze zich bevinden niet altijd automatisch ‘in de leerstand’ staan. Naast het werken op de school ondervind je heel duidelijk dat de school onderdeel uitmaakt van een gemeenschap in de wijk met allemaal partijen die zich inzetten voor de ontwikkeling van onze leerlingen.

Kom jij deze school versterken?

Contactinformatie

Je contactpersoon voor deze opdracht namens Edulance is Hidde Kollenburg.
( +31 (0)85 0 470 649, hidde@edulance.nl )

Leerkracht groep 8

Opdracht duur: in overleg
Werktijdfactor: 2 of 3 dagen
Plaatsnaam: Den Haag

Ben jij die enthousiaste en gedreven leerkracht die graag lesgeeft aan groep 8? Heb jij oprecht interesse in anderen en wil jij werken op een school waar de dankbaarheid van kinderen groot is? Dan is dit een perfecte opdracht voor jou!

Lees meer

Over de functie

De opdracht is voor een katholieke basisschool in een multiculturele wijk in Den Haag. Het is een grote school met ongeveer 350 leerlingen verdeeld over 17 groepen. Daarnaast is er een neveninstroomgroep waarin kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar die nog maar net in Nederland zijn in 1 à 1,5 jaar de Nederlandse taal leren, zodat ze door kunnen stromen naar de groep waar ze behoren. Vanuit de kernwaarden: samen, vertrouwen en eigenaarschap, zorgt de school voor een fijne onderwijsplek voor alle kinderen.

Functie eisen

Jij past bij de school als je oprechte interesse hebt in een ander. Openstaat en ‘feeling’ hebt voor andere culturen en normen en waarden. Je wilt werken op een school waar de dankbaarheid van kinderen groot is. Je meer bent dan een leerkracht, want ook het opvoeden hoort erbij. Je goed gesprekken kan voeren met ouders van diverse culturen. Verder beschik je over een Pabo-diploma of een certificaat waarmee de bevoegdheid kan worden aangetoond.

Functieprofiel

Als je bij deze school aan de slag gaat, kom je in een team te werken van 25 leerkrachten, intern begeleiders, een gedragsspecialist, bouwcoördinatoren, vakleerkrachten, conciërges, een administratief medewerker en directie. Bij deze school geef je les volgens het zogenaamde leerstofjaarklassen-model. Leerlingen worden in een vaste groep geplaatst en krijgen les van een of twee vaste leerkrachten. Voor de vakken technisch lezen, spelling, taal, begrijpend lezen en rekenen gebruikt de school het EDI-model.

Contactinformatie

Je contactpersoon voor deze opdracht namens Edulance is Hidde Kollenburg.
( +31 (0)85 0 470 649, hidde@edulance.nl )

Open sollicitatie

Stuur je CV en wensen. Wij vinden de perfecte baan.

Benieuwd hoe we jou kunnen matchen met de perfecte basisschool? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.  OchtendMiddag  Job alerts

  Pas dit formulier aan om aan jouw zoekcriteria te voldoen en ontvang job alerts:


   Edulance ZZP – in het kort

   Perfect voor als je nevenactiviteiten hebt waardoor een vast dienstverband niet mogelijk is, bijvoorbeeld een eigen coaching praktijk, lid van een band of steward bij KLM.

   • Voor leerkrachten met minimaal 3 jaar recente werkervaring
   • Bepaal je eigen uurtarief
   • Duur van de inzet varieert van 1 maand tot 6 maanden
   • Focus op vervanging van vaste formatie

   Blijf eigen baas, met Edulance als jouw partner

   Edulance Flex – in het kort

   Ga flexibel en zonder KvK-inschrijving als freelance leerkracht aan de slag via Edulance Flex. Of je nu een maand of een jaar aan de slag wilt, wij verbinden jou aan een school in de buurt.

   • Je hebt geen KvK-inschrijving nodig
   • Voor startende én ervaren leerkrachten
   • Vervanging van ziekte, zwangerschapsverlof, verzorgen van themalessen of ontlasten van de vaste formatie
   • Duur van de inzet varieert van 1 maand tot 6 maanden

   Lesgeven zonder KvK-inschrijving?

   Edulance Pro – in het kort

   Met Edulance stippel je je eigen route uit en kun je naast je eigen sportcentrum, baan in de horeca of parttime ouderschap, doen wat je het liefste doet: lesgeven.

   • Je gaat (tijdelijk) in dienst bij Edulance
   • Voor herintreders, zij-instromers en vers afgestudeerde
   • Duur van de inzet varieert van een aantal maanden tot een schooljaar
   • Focus op vervanging van vaste formatie

   Ontwikkel je talenten veelzijdig

   Edulance ZZP

   Blijf eigen baas, met Edulance als tussenpersoon

   Edulance Flex

   Verdien bij met lesgeven, zonder kvk-inschrijving

   Edulance Pro

   Kom in dienst en ontwikkel je talenten veelzijdig