Onderwijsassistent met affiniteit voor techniek (PIE)

AMSTELVEEN

Onderwijsassistent met affiniteit voor techniek (PIE)

Introductie

Ben jij zzp’er in het voortgezet onderwijs en zoek je verschillende opdrachten waar jij als onderwijsassistent van meerwaarde kan zijn. Of overweeg je de overstap naar het zzp’en? Bij Edulance brengen we jou rechtstreeks in contact met verschillende scholen en stichtingen door heel Nederland, zodat jij kan doen waar je goed in bent. Misschien wel als techniek onderwijsassistent in Amstelveen. Ontdek of het bij jou past!

Over de school

Deze zelfstandige scholengemeenschap voor het vmbo (bbl, kbl en mavo) in Amstelveel heet iedereen welkom, waar je ook in gelooft en welke achtergrond je ook hebt. Het gaat om een kleine zelfstandige school met een eigen stichtingsbestuur, 4 onderwijsteams, 80 docenten en onderwijsassistenten, en 530 leerlingen. Door de kleinschaligheid van de school is het een veilige plek waar leefregels worden nageleefd, en waar er extra aandacht is voor de leerlingen. Zo profiteert elk kind van kwaliteit, veiligheid en duidelijkheid.

Dit ga je doen

Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met techniek; produceren, installeren en/of energie. Je gaat namelijk inspirerende vaklessen of praktijklessen verzorgen samen met de docent. De inzet kan variëren van vaklessen van een enkel lesuur of enkele lesuren, maar je kan ook een cyclus aan verschillende workshops verzorgen samen met de docent. De volgende thema’s komen vooral aan bod: plaat- en constructiewerk, BWI design en decoratie, BWI scheidingswanden, Slimme technologie, Booglassenprocessen, fietstechniek, koudetechniek, CNC-technieken en Demotica en Automatisering.


Een passende onderwijsbevoegdheid is geen vereiste. Het is belangrijker dat je praktische en theoretische kennis/ervaring hebt op een of meerdere thema’s die hier boven zijn uitgeschreven.

Dit ben jij

Jij bent de onderwijsassistent die nét dat extra’s brengt waar de school naar zoekt. Jij weet leerlingen klaar te stomen voor de toekomst. Op zo’n manier dat ze vol kennis naar huis gaan. Mét een glimlach op hun gezicht. Met creativiteit weet jij op een leuke én duurzame manier jouw kennis over te dragen op de leerlingen. Zo draag jij bij aan hun ontwikkeling. Jij bent betrokken. Bij de school, ouders en natuurlijk de kinderen. Jouw doel is het beste uit jouw leerlingen te halen. Altijd. Daarnaast:

 • Heb je passie voor techniek en weet je hoe je dit moet overbrengen op andere
 • Heb je affiniteit met vmbo leerlingen en ben je sterk in pedagogisch en didactisch handelen
 • Weet je de relatie te leggen tussen de praktijkles en het werkveld
 • Is het een pre als je een onderwijsbevoegdheid hebt
 • Ben je minimaal 24 (tot 40) uur beschikbaar voor een periode van 6 maanden, maar liefst hele schooljaar
 • Ben je bereid wat verder voor je werk te reizen (denk aan zo’n 30 minuten).

Dit krijg je van ons

Edulance is er voor alle professionals die op zoek zijn naar uitdaging en meer afwisseling. Als zzp’er heb je bij Edulance de mogelijkheid tot verschillende opdrachten in het voortgezet onderwijs. Drie maanden aan de slag bij een school in de buurt of als vervanging van een zwangerschapsverlof; jij bepaalt wat het beste aansluit op jouw wensen. Eén ding is zeker: de school kan jou goed gebruiken. En daarom faciliteren wij jou in de randzaken. Van het voeren van de eerste gesprekken tot de facturatie. Zo weten we zeker dat we de beste match maken tussen jou en de school. Verder:

 • Hanteer je je eigen voorwaarden, zolang deze in lijn zijn met die van de school.
 • Adviseren wij je over een passend uurtarief dat je via onze facturatietool factureert aan de school.
 • Zorgen wij ervoor dat je altijd uitbetaald wordt. Ook als de school binnen 14 dagen nog niet heeft betaald.
 • Brengen wij je in contact met een netwerk van ruim 100 scholen. Zo zit er altijd een school en opdracht bij die bij jouw wensen past.
 • Is er ruimte voor veel flexibiliteit. Ben je tijdelijk niet beschikbaar of wil je minder werken? Geen probleem! Je hebt zelf regie op jouw agenda.
 • Heb je altijd een vast contactpersoon waar je op terug kan vallen.

Ben je nog geen zzp-docent, overweeg je de stap te maken en weet je niet waar je moet beginnen? Ook dan ontzorgt Edulance. Wij helpen je met o.a. je KvK-inschrijving, je verzekering en modelovereenkomsten. Neem gerust contact met ons op als je hier eerst meer over wil weten.

Kom kennismaken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken. Schrijf je in via onderstaand formulier. Neem voor vragen contact op met Mitchell, kandidaten manager bij Edulance via kandidaten@edulance.nl of 073 303 4168

Het kan best zijn dat op het moment van solliciteren deze vacature al is ingevuld. Maar niet getreurd! Met ons grote netwerk zit er vast een andere passende opdracht voor jou bij.

Solliciteer nu

Mitchell Stook

Kandidaten manager & coach

Wat gebeurt er na jouw inschrijving?

Totale ontzorging
Cv beoordelen

Op basis van jouw cv kijkt Mitchell of Lisa of we een match zijn. 

Totale ontzorging
Kennismaken

Zijn we een match? Dan neemt Mitchell of Lisa contact met je op om een kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we in op onze werkwijze, jouw wensen en de verwachtingen.

Persoonlijk
Beide enthousiast

Zien we na het gesprek allebei een samenwerking zitten, dan vraagt collega David je een bemiddelings-
overeenkomst te tekenen en gaan wij op zoek naar een opdracht die past bij jouw wensen.

Scholen
Passende opdracht

Ons netwerk bestaat uit ruim 450 scholen. Daar zal vast een opdracht bij zitten die past bij wat jij graag wilt. Hidde, Michel, Milou of Nygel neemt contact met je op als we een opdracht hebben gevonden en brengen jou rechtstreeks in contact met de school.

Ontwikkeling
Plaatsing

Als zowel jij als de school een match zien, start je op de opdracht. Wij blijven jouw aanspreekpunt en je kunt altijd contact met ons opnemen. Loopt je opdracht af? Dan nemen we contact met je op voor een nieuwe opdracht.

Edulance Zzp

Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

Edulance Deta

Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

Edulance-AOW

Edulance AOW

Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

Share This
×

Welkom bij Edulance!

Klik hieronder op een contactpersoon om via WhatsApp mee te chatten of stuur je vraag naar info@edulance.nl

×