Voor besturen
en scholen

Vind de beste professional
voor jouw school

Op korte termijn behoefte aan kwalitatieve leerkrachten of docenten. Ter vervanging van een ziekte of zwangerschapsverlof. Of is er een klas die extra ondersteuning nodig heeft? Of ben je dringend op zoek naar een directeur die jouw school naar een hoger niveau tilt? Dan ben je bij Edulance op de juiste plek. Wij zorgen ervoor dat je direct in contact komt met de beste onderwijsprofessional passend bij jouw vraag, zonder tussenkomst van traditionele bureaus. Wij blijven betrokken tijdens de opdracht en houden contact met de school om zo de kwaliteit te waarborgen.

Persoonlijk

Persoonlijke aanpak

Wij zoeken de best passende professional voor jouw vraag. We sturen een compleet profiel. Is er een match? Dan voeren jullie zelf de gesprekken zonder onze aanwezigheid. Uiteraard is er altijd een vast contactpersoon bereikbaar voor vragen en wensen.

Kwaliteit

Waarborging van kwaliteit

Kwaliteit van onderwijs heeft voor ons de hoogste prioriteit. Onze onderwijsprofessionals hebben minimaal 3 jaar werkervaring en weten hoe het is om flexibel om te gaan met verschillende scholen, onderwijsmethoden en klassen. Na afloop van een opdracht vind er altijd een evaluatie plaats.

Transparant

Transparantie

Wij gaan voor een langdurige en duurzame relatie. Daarom voeren wij open gesprekken met het bestuur en werken we met een vaste tariefkaart. Zo weet je altijd wat je van ons kan verwachten. En wij van jou. Hoe meer commitment, hoe scherper de prijs.

Financiele zekerheid

Onderwijsgeld in het onderwijs

Ons netwerk bestaat voornamelijk uit zzp-professionals met veel ervaring in en kennis van het onderwijs. Hierdoor hoeft er geen btw betaald te worden. Zo houden we de kosten laag, kwaliteit hoog en blijft het onderwijsgeld waar het hoort: in het onderwijs.

Groot netwerk met
verschillende
expertises

Wij geloven in een transparante en eerlijke bemiddeling. Dankzij ons grote netwerk en ervaring maken wij de juiste match tussen school en professional. We brengen scholen en leerkrachten, docenten of andere professionals direct met elkaar in verbinding. Zo worden traditionele bureaus overbodig en blijft het onderwijsgeld waar het hoort: in het onderwijs.

Ons netwerk bestaat uit ervaren, ambitieuze professionals met ieder zijn eigen expertise. Zo hebben we altijd een passende onderwijsprofessional bij jouw vraag. Denk aan leerkrachten met jarenlange ervaring in de onderbouw. Of kennis van verschillende denominaties of onderwijsmethoden. Docenten met kennis van biologie, natuur- of scheikunde of juist een docent die écht alles weet van Nederlands. Meer behoefte aan een directeur die kan helpen bij het opzetten van een nieuwe school of nieuw bestuur? Ook dan kunnen wij helpen.

Wij zijn er voor…

Primair onderwijs

Op zoek naar een professional voor onder-, midden en/of bovenbouw? Ons netwerk bestaat onder andere uit leerkrachten en onderwijsassistenten met ieder zijn/haar eigen expertise. Zo maken we altijd de juiste match.

Voortgezet onderwijs

Wij begrijpen dat het voortgezet onderwijs om specialisatie vraagt. Of je nou een docent Nederlands of docent wiskunde zoekt, wij hebben het netwerk en brengen je direct in contact met de juiste kandidaat. Ook voor teamleiders, directie of andere professionals zijn wij jouw partner.

Speciaal onderwijs

Wij weten als geen ander hoe belangrijk structuur en continuïteit is voor leerlingen op het speciaal onderwijs. Ons netwerk bestaat uit professionals met verschillende expertises, zoals een Master SEN of kennis van bijvoorbeeld ASS. Zo zorg je ervoor dat er elke dag les gegeven wordt.

Onze professionals

Onze onderwijsprofessionals zijn goed in hun vak, stralen passie uit en hebben kennis van zaken. Wij dragen bij aan hun ambitie zodat ze de regie op hun carrière blijven houden. We bieden de flexibiliteit die ze nodig hebben om energie te krijgen van de opdrachten. Door te investeren in de relatie met en de ontwikkeling van onze mensen, zorgen wij ervoor dat ze elke dag met plezier naar het werk gaan. En dat merk jij op school waar zij echt onderdeel zijn van jouw team.

Totale ontzorging

Wij ontzorgen. Zodat jij tevreden bent over de onderwijsprofessional én de administratieve afhandeling die het vraagt om een leerkracht of docent in te huren. Voordat een opdracht start, is het belangrijk dat er een klik is. Om te voorkomen dat een sollicitatieproces weken duurt, sturen wij een compleet profiel van de professional inclusief videomotivatie. Zo kunnen meerdere besluitvormers op een voor hen gewenst tijdstip de kandidaat beoordelen. En met ons facturatiesysteem zorgen we ervoor dat jij als school één factuur krijgt van alle ingehuurde krachten, uiteraard zonder btw. Wel zo overzichtelijk en gemakkelijk.

Onze werkwijze

Zzp-professionals in het onderwijs

Ons zzp-netwerk bestaat uit een groep ervaren, ambitieuze en specialistische onderwijsprofessionals die jouw school graag tijdelijk komen versterken. Ze gaan direct een overeenkomst aan met jouw school, zonder dat Edulance hier een tussenpersoon in is. Op deze manier bespaar je onnodige btw-kosten en blijft het onderwijsgeld waar het hoort: het onderwijs.

Detachering of uitzenden

Heb je moeite met het vinden van een goede vervanger voor een langere periode en wil je niet de hele zomer blijven zoeken? Edulance beschikt over een grote pool met ervaren, deskundige onderwijsprofessionals die jouw school graag tijdelijk helpen. Onze pool bestaat uit professionals die jouw school ook daadwerkelijk komen versterken en direct van start kunnen. Zo heb je geen omkijken naar deze tijdelijke krachten.

NPO-gelden

Laten we kennismaken

Benieuwd naar wat Edulance voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

  Nieuws

  Lees onze laatste blogs en artikelen

  Tim over zijn start als zzp-leerkracht

  Tim over zijn start als zzp-leerkracht

  Tim is net klaar met de pabo en vond zichzelf niet het type om elke dag voor dezelfde klas te staan. Zzp’en in het onderwijs is voor hem dus de perfecte oplossing. Lees hoe hij dit ervaart.

  Lees meer

  Edulance Zzp

  Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

  Edulance Deta

  Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

  Edulance-AOW

  Edulance AOW

  Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

  ×

  Welkom bij Edulance!

  Klik hieronder op een contactpersoon om via WhatsApp mee te chatten of stuur je vraag naar info@edulance.nl

  ×