Orthopedagoog vanaf januari (zwangerschapsverlof)

ZAANDAM

Orthopedagoog vanaf januari (zwangerschapsverlof)

Introductie

Ben jij zzp’er en zoek je verschillende opdrachten waar jij van meerwaarde kan zijn, bijvoorbeeld binnen het onderwijs? Bij Edulance brengen we jou rechtstreeks in contact met verschillende scholen en stichtingen in het speciaal onderwijs door heel Nederland, zodat jij kan doen waar je goed in bent.  Misschien wel als orthopedagoog in Zaandam. Ontdek of het bij jou past!

Over de school

In dit gloednieuwe gebouw volgen leerlingen in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar gespecialiseerd (basis)onderwijs. De school bestaat uit twee afdelingen; het speciaal basisonderwijs dat met name gericht is op leerlingen met een ondersteuningsbehoeften op het gebied van leren en gedrag. En het speciaal onderwijs dat met name gericht is op een intensieve ondersteuning op het gebied van gedrag. De uitstroomrichtingen van de leerlingen variëren van gespecialiseerd voortgezet onderwijs t/m regulier gymnasium.

Alle leerlingen kennen uitdagingen op het gebied van gedrag en leren. Om die reden zijn de groepen kleiner dan een reguliere school en zijn er altijd verschillende specialisten aanwezig. Het team bestaat uit enthousiaste, gemotiveerde en deskundige mensen die dagelijks proberen het allerbeste uit hunzelf, maar natuurlijk ook uit de kinderen te halen. Zo krijgt elke leerling elke dag een nieuwe kans. Het is een optimistische en positieve school waar resultaatgericht wordt gewerkt met een aanpak die gebaseerd is op PBS (Positive Behavior Support).

Dit ga je doen

Daar de huidige orthopedagoog met zwangerschapsverlof gaat, zal jij deze functie tijdelijk invullen. De kerntaken in de vervanging van de afwezige collega zijn gericht op het deelnemen aan het Ondersteuningsteam van de school, onderzoek en observaties uitvoeren in de klassen, individueel onderzoek uitvoeren, zorg coördinatoren en leerkrachten helpen bij het formuleren van de uitstroomperspectieven van leerlingen en het ontwerpen van handelingsadviezen aan leerkrachten.

Het is belangrijk dat je een sterk analytisch vermogen hebt en je moet daarnaast in staat zijn om handelingsgerichte adviezen te geven en systeemgericht en oplossingsgericht te werken.

Dit ben jij

Jij bent de orthopedagoog die nét dat extra’s brengt waar de school naar zoekt. Jij beseft je maar al te goed wat leerlingen in het speciaal onderwijs nodig hebben. Daarnaast:

 • Heb je ervaring of affiniteit met de doelgroep en heb je ervaring in een onderwijs gerelateerde setting
 • Heb je een universitaire opleiding als orthopedagoog afgerond
 • Heb je kennis en ervaring op het gebied van diagnostiek en behandeling
 • Ben je minimaal 16 tot 24 uur beschikbaar vanaf januari tot einde schooljaar
 • Ben je bereid wat verder voor je werk te reizen (denk aan zo’n 30 minuten)

Dit krijg je van ons

Edulance is er voor alle professionals in het onderwijs die op zoek zijn naar uitdaging en meer afwisseling. Als zzp’er heb je bij Edulance de mogelijkheid tot verschillende opdrachten in het speciaal (voortgezet) onderwijs. Op basis van jouw wensen zoeken we een passende opdracht. Eén ding is zeker: de school kan jou goed gebruiken. En daarom faciliteren wij jou in de randzaken. Van het voeren van de eerste gesprekken tot de facturatie. Zo weten we zeker dat we de beste match maken tussen jou en de school. Verder:

 • Hanteer je je eigen voorwaarden, zolang deze in lijn zijn met die van de school.
 • Adviseren wij je over een passend uurtarief dat je via onze facturatietool factureert aan de school.
 • Zorgen wij ervoor dat je altijd uitbetaald wordt. Ook als de school binnen 14 dagen nog niet heeft betaald.
 • Brengen wij je in contact met een netwerk van ruim 450 scholen. Zo zit er altijd een school en opdracht bij die bij jouw wensen past.
 • Is er ruimte voor veel flexibiliteit. Ben je tijdelijk niet beschikbaar of wil je minder werken? Geen probleem! Je hebt zelf regie op jouw agenda.
 • Heb je altijd een vast contactpersoon waar je op terug kan vallen.

Ben je nog geen zzp’er, overweeg je de stap te maken en weet je niet waar je moet beginnen? Ook dan ontzorgt Edulance. Wij helpen je met o.a. je KvK-inschrijving, je verzekering en modelovereenkomsten. Neem gerust contact met ons op als je hier eerst meer over wil weten.

Kom kennismaken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken. Schrijf je in via onderstaand formulier. Neem voor vragen contact op met Mitchell, kandidaten manager bij Edulance via kandidaten@edulance.nl of 073 303 4168

Het kan best zijn dat op het moment van solliciteren deze vacature al is ingevuld. Maar niet getreurd! Met ons grote netwerk zit er vast een andere passende opdracht voor jou bij.

Solliciteer nu

Mitchell Stook

Kandidaten manager & coach

Wat gebeurt er na jouw inschrijving?

Totale ontzorging
Cv beoordelen

Op basis van jouw cv kijkt Mitchell of Lisa of we een match zijn. 

Totale ontzorging
Kennismaken

Zijn we een match? Dan neemt Mitchell of Lisa contact met je op om een kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we in op onze werkwijze, jouw wensen en de verwachtingen.

Persoonlijk
Beide enthousiast

Zien we na het gesprek allebei een samenwerking zitten, dan vraagt collega David je een bemiddelings-
overeenkomst te tekenen en gaan wij op zoek naar een opdracht die past bij jouw wensen.

Scholen
Passende opdracht

Ons netwerk bestaat uit ruim 450 scholen. Daar zal vast een opdracht bij zitten die past bij wat jij graag wilt. Hidde, Michel, Milou of Nygel neemt contact met je op als we een opdracht hebben gevonden en brengen jou rechtstreeks in contact met de school.

Ontwikkeling
Plaatsing

Als zowel jij als de school een match zien, start je op de opdracht. Wij blijven jouw aanspreekpunt en je kunt altijd contact met ons opnemen. Loopt je opdracht af? Dan nemen we contact met je op voor een nieuwe opdracht.

Edulance Zzp

Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

Edulance Deta

Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

Edulance-AOW

Edulance AOW

Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

Share This
×

Welkom bij Edulance!

Klik hieronder op een contactpersoon om via WhatsApp mee te chatten of stuur je vraag naar info@edulance.nl

×