Edulance, de onderwijspartner

Wij zijn Edulance. Wij zijn er voor alle professionals in het onderwijs die op zoek zijn naar meer uitdaging en afwisseling. Wij zijn er voor de onderwijsassistenten, leerkrachten, docenten en andere onderwijsprofessionals die zich willen ontwikkelen en met hun expertise van meerwaarde willen zijn voor het onderwijs. En wij zijn er voor alle scholen die op zoek zijn naar kwalitatieve professionals die de ontwikkeling van het kind voorop stellen.

Onze kernwaarden

Transparant

Transparant

Eerlijk en transparant. Daar geloven wij in. We zijn open in onze communicatie en maken inzichtelijk wat je van ons kan verwachten. Zo investeren wij in een duurzame relatie.

Persoonlijk

Persoonlijk

Wij zijn er voor jou als onderwijsprofessional, bestuur en school. Voor, tijdens en na een opdracht staan we voor elkaar klaar.

Kwaliteit

Kwaliteit

De kwaliteit van het onderwijs is onze hoogste prioriteit. Daarom gaan wij voor een 9. Altijd. Om zo écht het verschil te kunnen maken.

Niet voor, maar mét het onderwijs

Werken in het onderwijs betekent werken aan de toekomst. De ontwikkeling van het kind van vandaag vormt het kind van morgen. En dat begint bij een stabiele basis in de klas. Samen met schoolbesturen, scholen, leerkrachten, docenten en andere onderwijsprofessionals zorgen wij dat de onderwijskwaliteit gewaarborgd blijft en er elke dag les gegeven kan worden.

Wij geloven in een transparante en eerlijke bemiddeling. Dankzij ons grote netwerk maken wij de juiste match tussen school en onderwijsprofessional. We brengen scholen en professionals direct met elkaar in verbinding. Zo worden traditionele bureaus overbodig en blijft het onderwijsgeld waar het hoort: in het onderwijs.

Edulance in cijfers

Onderwijsprofessionals

Onderwijsprofessionals
Scholen

Scholen
Besturen

Besturen

Onze professionals

Mensen zijn de kern van onze oplossing. Mensen die goed zijn in hun vak, passie uitstralen en kennis van zaken hebben. Wij bieden onze leerkrachten, docenten en andere professionals de flexibiliteit die ze nodig hebben om elke dag met plezier naar het werk te gaan. Samen zorgen we dat zij de opdracht kunnen doen waar ze energie van krijgen. Waar en wanneer ze willen. Zo houden ze regie op hun eigen carrière en dragen wij bij aan hun ambitie en motivatie.

De mensen achter Edulance

Kom direct in contact

Hidde Kollenburg

Hidde Kollenburg

Relatiebeheer besturen

David Ackermans

David Ackermans

Finance & HR

Edulance Zzp

Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

Edulance Deta

Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

Edulance-AOW

Edulance AOW

Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

×

Welkom bij Edulance!

Klik hieronder op een contactpersoon om via WhatsApp mee te chatten of stuur je vraag naar info@edulance.nl

×