Pedagogisch Medewerker in het VSO

OSS

Pedagogisch Medewerker in het VSO

Introductie

Ben jij zzp’er in het onderwijs en zoek je verschillende opdrachten waar jij als pedagogisch medewerker of onderwijs-assistent actief kan zijn? Of ben je werkzaam als onderwijsprofessional en overweeg je de overstap naar het zzp’en? Bij Edulance brengen we jou rechtstreeks in contact met verschillende scholen en stichtingen in het speciaal onderwijs door heel Nederland, zodat jij kan doen waar je goed in bent: je ervaring toepassen in het onderwijs. Misschien wel als pedagogisch medewerker op een VSO in Oss. Ontdek of het bij jou past!

Over de school

Voor een Cluster 4 school in Oss zijn we op zoek naar twee ervaren pedagogisch medewerkers. Het gaat om een VSO-school met 100 leerlingen die belemmerd worden in hun ontwikkeling. De leerlingen zijn tussen de 13 en 20 jaar oud. We zijn op zoek naar meerdere onderwijsprofessionals die de docenten op de werkvloer willen ondersteunen met allerlei taken.

Dit ga je doen

Als pedagogisch medewerker in het speciaal onderwijs is het van belang dat je stevig in je schoenen staat en goed voorbereid voor de dag komt. Dit betekent dat je op jouw dagen om 08:00 uur op school om jouw klaslokaal gereed te maken voor de dag. Je werkt intensief samen met de docent en bespreekt samen waar de uitdagingen en verbeterpunten liggen. Je bent in staat om individueel het programma te volgen, maar weet ook hoe je hier flexibel mee moet omgaan. Want zoals je weet is geen enkele dag hetzelfde in het speciaal onderwijs. Jouw leerlingen hebben extra aandacht nodig en een stevige basis die jij ze kan geven. Je doet dit samen met de leerlingen, maar ook met je tijdelijke collega’s.

Dit ben jij

Jij bent de onderwijsprofessional die nét dat extra’s brengt waar de school naar zoekt. Jij beseft je maar al te goed dat leerlingen in het speciaal onderwijs de persoonlijke aandacht nodig hebben die jij ze kan geven. Je weet het beste in de leerlingen naar boven te halen. Op zo’n manier dat ze graag hun ouders vertellen over hun dag. Op elk gezicht weet jij een glimlach te toveren. Jij biedt samen met de docent de structuur, veiligheid en leeromgeving die ze nodig hebben. Jij bent betrokken. Bij de school, ouders en natuurlijk de kinderen. Daarom zal deze opdracht niet voor een paar maanden zijn. Te veel wisselingen in de wacht, is voor geen enkel kind goed. Al helemaal niet voor leerlingen met speciale behoeften. Daarnaast:

  • Heb je ervaring of affiniteit met de doelgroep.
  • Ben je bevoegd om als pedagogisch medewerker aan het werk te gaan.
  • Ben je minimaal 24 uur beschikbaar voor een langere periode.
  • Ben je bereid wat verder voor je werk te reizen (denk aan zo’n 30 minuten).


Dit krijg je van ons

Edulance is er voor alle onderwijsprofessionals die op zoek zijn naar uitdaging en meer afwisseling. Als zzp’er heb je bij Edulance de mogelijkheid tot verschillende opdrachten in het speciaal (voortgezet) onderwijs. Op basis van jouw wensen zoeken we een passende opdracht. Eén ding is zeker: de school kan jou goed gebruiken. En daarom faciliteren wij jou in de randzaken. Van het voeren van de eerste gesprekken tot de facturatie. Zo weten we zeker dat we de beste match maken tussen jou en de school. Verder:

  • Hanteer je je eigen voorwaarden, zolang deze in lijn zijn met die van de school.
  • Adviseren wij je over een passend uurtarief dat je via onze facturatietool factureert aan de school.
  • Zorgen wij ervoor dat je altijd uitbetaald wordt. Ook als de school binnen 14 dagen nog niet heeft betaald.
  • Brengen wij je in contact met een netwerk van ruim 450 scholen. Zo zit er altijd een school en opdracht bij die bij jouw wensen past.
  • Is er ruimte voor veel flexibiliteit. Ben je tijdelijk niet beschikbaar of wil je minder werken? Geen probleem! Je hebt zelf regie op jouw agenda.
  • Heb je altijd een vast contactpersoon waar je op terug kan vallen.

Ben je nog geen zzp’er, overweeg je de stap te maken en weet je niet waar je moet beginnen? Ook dan ontzorgt Edulance. Wij helpen je met o.a. je KvK-inschrijving, je verzekering en modelovereenkomsten. Neem gerust contact met ons op als je hier eerst meer over wil weten.

Kom kennismaken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken. Schrijf je in via onderstaand formulier. Neem voor vragen contact op met Mitchell, kandidaten manager bij Edulance via kandidaten@edulance.nl of 073 303 4168

Het kan best zijn dat op het moment van solliciteren deze vacature al is ingevuld. Maar niet getreurd! Met ons grote netwerk zit er vast een andere passende opdracht voor jou bij.

Solliciteer nu

Mitchell Stook

Kandidaten manager & coach

Wat gebeurt er na jouw inschrijving?

Totale ontzorging
Cv beoordelen

Op basis van jouw cv kijkt Mitchell of Lisa of we een match zijn. 

Totale ontzorging
Kennismaken

Zijn we een match? Dan neemt Mitchell of Lisa contact met je op om een kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we in op onze werkwijze, jouw wensen en de verwachtingen.

Persoonlijk
Beide enthousiast

Zien we na het gesprek allebei een samenwerking zitten, dan vraagt collega David je een bemiddelings-
overeenkomst te tekenen en gaan wij op zoek naar een opdracht die past bij jouw wensen.

Scholen
Passende opdracht

Ons netwerk bestaat uit ruim 450 scholen. Daar zal vast een opdracht bij zitten die past bij wat jij graag wilt. Hidde, Michel, Milou of Nygel neemt contact met je op als we een opdracht hebben gevonden en brengen jou rechtstreeks in contact met de school.

Ontwikkeling
Plaatsing

Als zowel jij als de school een match zien, start je op de opdracht. Wij blijven jouw aanspreekpunt en je kunt altijd contact met ons opnemen. Loopt je opdracht af? Dan nemen we contact met je op voor een nieuwe opdracht.

Edulance Zzp

Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

Edulance Deta

Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

Edulance-AOW

Edulance AOW

Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

Share This
×

Welkom bij Edulance!

Klik hieronder op een contactpersoon om via WhatsApp mee te chatten of stuur je vraag naar info@edulance.nl

×