Schooldirecteur VSO

Rotterdam

Schooldirecteur VSO

Introductie

Ben jij zzp’er in het onderwijs en zoek je verschillende opdrachten waar jij van meerwaarde kan zijn. Of ben je werkzaam als onderwijsprofessional en overweeg je de overstap naar het zzp’en? Bij Edulance brengen we jou rechtstreeks in contact met verschillende scholen en stichtingen in het speciaal onderwijs door heel Nederland, zodat jij kan doen waar je goed in bent. Misschien wel als schooldirecteur in de regio van Rotterdam. Ontdek of het bij jou past!

Over de school

Voor een school in Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren en bevlogen schooldirecteur die het team gaat versterken. De school biedt praktijkonderwijs aan leerlingen waarbij zorg en onderwijs is geïntegreerd. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerlingen. 

Dit ga je doen

Als schooldirecteur heb je een cruciale rol in het ontwikkelen en uitvoeren van het beleid van de school. Je stuurt het team van docenten aan en zorgt voor de bevordering van de ontwikkeling van de leerlingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de rapportage aan het bestuur van de school en werk je nauw samen met collega’s, ouders en andere betrokken partijen. Met jouw leiderschapskwaliteiten weet je het team te motiveren en te inspireren om het beste uit zichzelf te halen en zo de leerlingen te helpen zich optimaal te ontwikkelen.

Dit ben jij

Jij bent de schooldirecteur die nét dat extra’s brengt waar de school naar zoekt. Jij beseft je maar al te goed dat leerlingen in het speciaal onderwijs de persoonlijke aandacht nodig hebben die jij ze kan geven. Je weet samen met het team leerlingen klaar te stomen voor de toekomst. Jij biedt de structuur, veiligheid en leeromgeving die ze nodig hebben. Jij bent betrokken. Bij de school, ouders en natuurlijk de kinderen. Daarom zal deze opdracht niet voor een paar maanden zijn. Te veel wisselingen in de wacht, is voor geen enkel kind goed. Al helemaal niet voor leerlingen met speciale behoeften. Daarnaast:

 • Ben je in het bezit van een afgeronde schoolleiders opleiding, of een geaccrediteerde MBA-opleiding.
 • Heb je kennis en ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van onderwijsbeleid.
 • Heb je ervaring als schoolleider/schooldirecteur, bij voorkeur binnen het VSO.
 • Ben je minimaal 32 uur beschikbaar voor.
 • Ben je bereid wat verder voor je werk te reizen (denk aan zo’n 30 minuten).

Dit krijg je van ons

Edulance is er voor alle leerkrachten die op zoek zijn naar uitdaging en meer afwisseling. Als zzp’er heb je bij Edulance de mogelijkheid tot verschillende opdrachten in het speciaal (voortgezet) onderwijs. Op basis van jouw wensen zoeken we een passende opdracht. Eén ding is zeker: de school kan jou goed gebruiken. En daarom faciliteren wij jou in de randzaken. Van het voeren van de eerste gesprekken tot de facturatie. Zo weten we zeker dat we de beste match maken tussen jou en de school. Verder:

 • Hanteer je je eigen voorwaarden, zolang deze in lijn zijn met die van de school.
 • Adviseren wij je over een passend uurtarief dat je via onze facturatietool factureert aan de school. 
 • Zorgen wij ervoor dat je altijd uitbetaald wordt. Ook als de school binnen 14 dagen nog niet heeft betaald.
 • Brengen wij je in contact met een netwerk van ruim 1000 scholen. Zo zit er altijd een school en opdracht bij die bij jouw wensen past.
 • Is er ruimte voor veel flexibiliteit. Ben je tijdelijk niet beschikbaar of wil je minder werken? Geen probleem! Je hebt zelf regie op jouw agenda.
 • Heb je altijd een vast contactpersoon waar je op terug kan vallen.

Ben je nog geen zzp’er, overweeg je de stap te maken en weet je niet waar je moet beginnen? Ook dan ontzorgt Edulance. Wij helpen je met o.a. je KvK-inschrijving, je verzekering en modelovereenkomsten. Neem gerust contact met ons op als je hier eerst meer over wil weten.

Kom kennismaken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken. Schrijf je in via onderstaand formulier. Neem voor vragen contact op met Lieke, kandidaten manager bij Edulance via kandidaten@edulance.nl of 073 303 4167

Het kan best zijn dat op het moment van solliciteren deze vacature al is ingevuld. Maar niet getreurd! Met ons grote netwerk zit er vast een andere passende opdracht voor jou bij.

Solliciteer nu

Afbeelding van Lieke

Lieke van Nistelrooij

Kandidaatmanager & coach

Wat gebeurt er na jouw inschrijving?

Totale ontzorging
Cv beoordelen

Op basis van jouw cv kijkt Lieke of Daniëlle of we een match zijn. 

Totale ontzorging
Kennismaken

Zijn we een match? Dan neemt Lieke of Danniëlle contact met je op om een kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we in op onze werkwijze, jouw wensen en de verwachtingen.

Persoonlijk
Beide enthousiast

Zien we na het gesprek allebei een samenwerking zitten, dan vraagt collega David je een bemiddelings-
overeenkomst te tekenen en gaan wij op zoek naar een opdracht die past bij jouw wensen.

Scholen
Passende opdracht

Ons netwerk bestaat uit ruim 450 scholen. Daar zal vast een opdracht bij zitten die past bij wat jij graag wilt. Eline, Michel, Milou of Nygel neemt contact met je op als we een opdracht hebben gevonden en brengen jou rechtstreeks in contact met de school.

Ontwikkeling
Plaatsing

Als zowel jij als de school een match zien, start je op de opdracht. Wij blijven jouw aanspreekpunt en je kunt altijd contact met ons opnemen. Loopt je opdracht af? Dan nemen we contact met je op voor een nieuwe opdracht.

Edulance Zzp

Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

Edulance Deta

Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

Edulance-AOW

Edulance AOW

Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

×

Welkom bij Edulance!

Stuur je bericht gelijk via Whatsapp of mail ons op info@edulance.nl

×