Tijdelijke leerkracht op cluster 2 school (10 oktober tot 12 november)

AMSTERDAM

Tijdelijke leerkracht op cluster 2 school (10 oktober tot 12 november)

Introductie

Unieke kans! Ben jij zzp’er in het onderwijs en heb je ervaring met een cluster 2 school, of wil je graag kennis maken met het lesgeven op een cluster 2 school? Dan is dit een uitdagende opdracht! En ja, ook zonder ervaring met de doelgroep (dove of slechthorende leerlingen) ben jij meer dan welkom! Wij helpen jou met het vinden van diverse opdrachten op verschillende scholen door heel Nederland, zodat jij kan doen waar je goed in bent: lesgeven. Misschien wel als leerkracht groep 8 op deze school voor dove en slechthorende leerlingen in Amsterdam. Ontdek of het bij jou past!

Over de school

Deze cluster 2 school is gespecialiseerd in het onderwijs voor alle leerlingen (tussen de tweeënhalf en twaalf jaar) die slechthorend of doof zijn. Ook sommige medewerkers zijn slecht horend of doof. Het is namelijk belangrijk dat er volwassen rolmodellen zijn waar de kinderen tegenop kunnen kijken. Er wordt tweetalig onderwijs gegeven waarbij de leerkrachten in het Nederlands les geven en soms ook Nederlandse Gebarentaal (NGT). Als je geen gebarentaal beheerst huurt de school hiervoor een tolk in ter ondersteuning.


Dit ga je doen

Als leerkracht in het speciaal onderwijs is het van belang goed voorbereid voor de klas te staan.Dit betekent dat je op jouw dagen om 08:00 uur op school om jouw klaslokaal gereed te maken voor de dag. Je weet wat je die dag aan je leerlingen gaat meegeven én waar de uitdagingen liggen. Je hebt een goed programma, maar weet ook hoe je hier flexibel mee moet omgaan. Je geeft onderwijs en begeleiding aan een kleine groep (circa 8 leerlingen) die doof of slechthorend zijn, waarbij je kijkt naar hun mogelijkheden en talenten. Het gaat om een groep 8. Als je geen gebarentaal beheerst huurt de school hiervoor een tolk in. Jij levert in ieder geval een belangrijke bijdrage aan de onderwijsontwikkeling van de kinderen.

 • Je zorgt voor een veilig pedagogisch en didactisch klimaat waarbij de hulpvraag van de leerling centraal staat
 • Je zoekt antwoord op de hulpvraag die de leerling jou stelt, waarbij je intensief samenwerkt met de logopedist en andere disciplines
 • Samen met het multidisciplinair team en ouders schrijf je het persoonlijk plan en zorg je voor het beste onderwijs

Dit ben jij

Jij bent de leerkracht die nét dat extra’s brengt waar de school naar zoekt. Jij beseft je maar al te goed dat leerlingen in het speciaal onderwijs de persoonlijke aandacht nodig hebben die jij ze kan geven. Je weet leerlingen klaar te stomen voor de toekomst. Op elk gezicht weet jij een glimlach te toveren. Jij biedt de structuur, veiligheid en leeromgeving die ze nodig hebben. Jij bent betrokken. Bij de school, ouders en natuurlijk de kinderen. Daarnaast:

 • Heb je ervaring of affiniteit met de doelgroep (dove en slechthorende kinderen)
 • Heb je uiteraard een pabo-diploma op zak. Een extra specialisatie is een pré maar geen vereiste
 • Ben je minimaal 32 uur beschikbaar van 10 oktober tot 12 november. Hierna kan je eventueel nog 8 uur per week aan de slag
 • Ben je bereid wat verder voor je werk te reizen (denk aan zo’n 30 minuten)

Dit krijg je van ons

Edulance is er voor alle leerkrachten die op zoek zijn naar uitdaging en meer afwisseling. Als zzp-leerkracht heb je bij Edulance de mogelijkheid tot verschillende opdrachten in het speciaal (voortgezet) onderwijs. Op basis van jouw wensen zoeken we een passende opdracht. Eén ding is zeker: de school kan jou goed gebruiken. En daarom faciliteren wij jou in de randzaken. Van het voeren van de eerste gesprekken tot de facturatie. Zo weten we zeker dat we de beste match maken tussen jou en de school. Verder:

 • Hanteer je je eigen voorwaarden, zolang deze in lijn zijn met die van de school.
 • Adviseren wij je over een passend uurtarief dat je via onze facturatietool factureert aan de school. Een tarief tussen de € 60,00 en € 70,00 is gangbaar.
 • Zorgen wij ervoor dat je altijd uitbetaald wordt. Ook als de school binnen 14 dagen nog niet heeft betaald.
 • Brengen wij je in contact met een netwerk van ruim 450 scholen. Zo zit er altijd een school en opdracht bij die bij jouw wensen past.
 • Is er ruimte voor veel flexibiliteit. Ben je tijdelijk niet beschikbaar of wil je minder werken? Geen probleem! Je hebt zelf regie op jouw agenda.
 • Heb je altijd een vast contactpersoon waar je op terug kan vallen.

Ben je nog geen zzp-leerkracht, overweeg je de stap te maken en weet je niet waar je moet beginnen? Ook dan ontzorgt Edulance. Wij helpen je met o.a. je KvK-inschrijving, je verzekering en modelovereenkomsten. Neem gerust contact met ons op als je hier eerst meer over wil weten.

Kom kennismaken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken. Schrijf je in via onderstaand formulier. Neem voor vragen contact op met Mitchell, kandidaten manager bij Edulance via kandidaten@edulance.nl of 073 303 4168

Het kan best zijn dat op het moment van solliciteren deze vacature al is ingevuld. Maar niet getreurd! Met ons grote netwerk zit er vast een andere passende opdracht voor jou bij.

Solliciteer nu

Mitchell Stook

Kandidaten manager & coach

Wat gebeurt er na jouw inschrijving?

Totale ontzorging
Cv beoordelen

Op basis van jouw cv kijkt Mitchell of Lisa of we een match zijn. 

Totale ontzorging
Kennismaken

Zijn we een match? Dan neemt Mitchell of Lisa contact met je op om een kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we in op onze werkwijze, jouw wensen en de verwachtingen.

Persoonlijk
Beide enthousiast

Zien we na het gesprek allebei een samenwerking zitten, dan vraagt collega David je een bemiddelings-
overeenkomst te tekenen en gaan wij op zoek naar een opdracht die past bij jouw wensen.

Scholen
Passende opdracht

Ons netwerk bestaat uit ruim 450 scholen. Daar zal vast een opdracht bij zitten die past bij wat jij graag wilt. Hidde, Michel, Milou of Nygel neemt contact met je op als we een opdracht hebben gevonden en brengen jou rechtstreeks in contact met de school.

Ontwikkeling
Plaatsing

Als zowel jij als de school een match zien, start je op de opdracht. Wij blijven jouw aanspreekpunt en je kunt altijd contact met ons opnemen. Loopt je opdracht af? Dan nemen we contact met je op voor een nieuwe opdracht.

Edulance Zzp

Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

Edulance Deta

Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

Edulance-AOW

Edulance AOW

Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

Share This
×

Welkom bij Edulance!

Klik hieronder op een contactpersoon om via WhatsApp mee te chatten of stuur je vraag naar info@edulance.nl

×