Trainee Basisonderwijs

Nederland
[et_social_follow icon_style="darken" icon_shape="rounded" icons_location="left" col_number="auto" outer_color="dark"]

Trainee Basisonderwijs

Introductie

Ben jij (bijna) afgestudeerd aan de pabo en sta je te springen om voor de klas te staan? Met ons EduTalent programma maak jij een vliegende start in jouw carrière als leerkracht in het basisonderwijs. In korte periodes maak jij kennis met verschillende klassen, onderwijsvormen en lesmethodes. Zo leer je ontdekken wat bij jou past én krijg je snel een gevulde rugzak. Ontdek of ons programma bij jou past.

Dit ga je doen

Als (bijna) afgestudeerd leerkracht ligt de arbeidsmarkt aan je voeten. Maar er komt ook veel op je af. Er zijn veel vacatures en soms zie je door de bomen het bos niet meer. En dan hebben we het nog niet eens over alle verschillende onderwijsvormen en lesmethodes. Dat is precies waar wij te hulp schieten. In ons EduTalent programma ga je aan de slag op verschillende opdrachten in het primair onderwijs om zo te ontdekken wat bij jou past. Je doet in korte tijd veel ervaring op met een diversiteit aan onderwijsconcepten, lesmethodes, klassen en scholen. Wat kan je verder verwachten?

 • De opdrachten variëren van 3 tot 9 maanden (geen invalpool!). Door ons netwerk van ruim 600 scholen zit er altijd iets passends tussen.
 • Heb je het naar je zin op een opdracht, dan kijken we naar verlenging. Toch liever iets anders? Dan zoeken we een nieuwe opdracht.
 • Samen met een eigen persoonlijke coach maak je een ontwikkelplan voor jouw persoonlijke en inhoudelijke groei wat centraal staat tijdens het hele traineeship. De intensiteit van de coaching passen we aan op jouw behoefte.
 • Na een jaar kijken we waar we staan en hoe je verder gaat: in deze vorm, als zzp-leerkracht of je gaat in dienst bij een van de scholen uit ons netwerk.

Dit ben jij

Jij bent de leerkracht die altijd met een grote glimlach voor de klas staat. Eén die zo aanstekelijk is dat jouw leerlingen die overnemen. Je brengt nét dat extra’s waar de school naar zoekt door je leerlingen op de eerste plaats te zetten. Altijd. Je bent nieuwsgiering en staat open om nieuwe dingen te leren. Dat komt goed van pas bij jouw ontdekkingstocht naar de school, onderwijsvorm of klas die bij jou past. En het laat je leerlingen ook zien dat je nooit bent uitgeleerd. Win-win dus! Daarnaast:

 • Ben je (bijna) afgestudeerd van de pabo.
 • Ben je bereid wat verder voor je werk te reizen (denk aan zo’n 30 minuten). Hiervoor heb je dus een auto tot je beschikking of kan je gemakkelijk met het ov reizen.
 • Kan het even wennen zijn, door de verschillende opdrachten. Met jouw aanpassingsvermogen en flexibiliteit is dat geen probleem!
 • Ben je voor 24-40 uur beschikbaar.
 • Is het een pre als je al enige (stage) ervaring hebt in het onderwijs.

Dit krijg je van ons

In ons EduTalent programma maak jij kennis met alles wat het primair onderwijs te bieden heeft. Met verschillende opdrachten vul jij jouw rugzak met een bak aan ervaring. Daarnaast:

 • Ontvang je een salaris conform cao tussen €2.865,- en €3.023,- op basis van 40 uur en uiteraard de gebruikelijke vakantiedagen (en -geld).
 • Krijg je minimaal een jaarcontract. Na die tijd bespreken we jouw wensen voor het vervolg.
 • Ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% van je salaris
 • Krijg je een reiskostenvergoeding om naar alle opdrachten te kunnen komen.
 • Staat er altijd één persoonlijke coach voor je klaar die jou helpt bij je ontwikkelplan.

Kom kennismaken

Klinkt deze vacature jou als muziek in de oren? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Neem voor vragen contact op met Hidde via hidde@edulance.nl of 073 303 4161.

Solliciteer nu

Hidde Kollenburg

Relatiebeheer & oprichter

Wat gebeurt er na jouw inschrijving?

Totale ontzorging
Cv beoordelen

Op basis van jouw cv kijkt Mitchell of Lisa of we een match zijn. 

Totale ontzorging
Kennismaken

Zijn we een match? Dan neemt Mitchell of Lisa contact met je op om een kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we in op onze werkwijze, jouw wensen en de verwachtingen.

Persoonlijk
Beide enthousiast

Zien we na het gesprek allebei een samenwerking zitten, dan vraagt collega David je een bemiddelings-
overeenkomst te tekenen en gaan wij op zoek naar een opdracht die past bij jouw wensen.

Scholen
Passende opdracht

Ons netwerk bestaat uit ruim 450 scholen. Daar zal vast een opdracht bij zitten die past bij wat jij graag wilt. Hidde, Michel, Milou of Nygel neemt contact met je op als we een opdracht hebben gevonden en brengen jou rechtstreeks in contact met de school.

Ontwikkeling
Plaatsing

Als zowel jij als de school een match zien, start je op de opdracht. Wij blijven jouw aanspreekpunt en je kunt altijd contact met ons opnemen. Loopt je opdracht af? Dan nemen we contact met je op voor een nieuwe opdracht.

Edulance Zzp

Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

Edulance Deta

Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

Edulance-AOW

Edulance AOW

Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

×

Welkom bij Edulance!

Klik hieronder op een contactpersoon om via WhatsApp mee te chatten of stuur je vraag naar info@edulance.nl

×