Trainer NT2

Rotterdam

Trainer NT2

Introductie

Ben jij zzp’er in het onderwijs en zoek je verschillende opdrachten waar jij van meerwaarde kan zijn. Of ben je werkzaam als onderwijsprofessional en overweeg je de overstap naar het zzp’en? Bij Edulance brengen we jou rechtstreeks in contact met verschillende scholen en stichtingen door heel Nederland, zodat jij kan doen waar je goed in bent: het bieden van kwalitatief goed onderwijs. Misschien wel als NT2 trainer. Ontdek of het bij jou past!

Over de school

Voor één van onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij per direct op zoek NT2 trainers. Deze organisatie verzorgt inburgeringslessen waarbij de cursist met een maatwerkprogramma en ondersteuning van professionele docenten doelgericht toewerkt naar het behalen van het diploma.  

Dit ga je doen

Onze opdrachtgever verzorgt taaltrainingen aan anderstaligen die graag onze taal beter willen begrijpen, lezen en schrijven. De trainingen worden op verschillende leslocaties uitgevoerd, op werkdagen, in de avonduren en soms op zaterdag of zondag. Uiteraard kun je aangeven op welke dagdelen je beschikbaar bent. De voorkeur gaat uit naar trainers die per direct beschikbaar zijn. Ben je dat niet? Geen probleem! Laten we samen in gesprek gaan over de mogelijkheden.

Dit ben jij

Jij bent de NT2 trainer die nét dat extra’s brengt waar onze opdrachtgever naar zoekt. Jij beseft je maar al te goed wat er moet gebeuren om ervoor te zorgen dat een anderstalige met zelfvertrouwen kan communiceren. Je bent betrokken en biedt de structuur en begeleiding die ze nodig hebben. Jouw doel is het beste uit jouw cursisten te halen. Altijd. Daarnaast:

  • Ben je flexibel en heb je een groot aanpassingsvermogen
  • Zorg je voor zelfvertrouwen en een stevige basis voor de toekomst bij jouw cursisten
  • Heb je uiteraard een lesbevoegdheid op zak en een post-hbo NT2 is een pré
  • Heb je 1 tot 5 jaar werkervaring

Dit krijg je van ons

Edulance is er voor alle onderwijsprofessionals die op zoek zijn naar uitdaging en meer afwisseling. Als zzp’er heb je bij Edulance de mogelijkheid tot verschillende opdrachten. Op basis van jouw wensen zoeken we een passende opdracht. Eén ding is zeker: de school kan jou goed gebruiken. En daarom faciliteren wij jou in de randzaken. Van het voeren van de eerste gesprekken tot de facturatie. Zo weten we zeker dat we de beste match maken tussen jou en de school. Verder:

  • Hanteer je je eigen voorwaarden, zolang deze in lijn zijn met die van onze opdrachtgever.
  • Adviseren wij je over een passend uurtarief dat je via onze facturatietool factureert.
  • Zorgen wij ervoor dat je altijd uitbetaald wordt. Ook als de opdrachtgever binnen 14 dagen nog niet heeft betaald.
  • Brengen wij je in contact met een netwerk van ruim 100 scholen. Zo zit er altijd een school en opdracht bij die bij jouw wensen past.
  • Is er ruimte voor veel flexibiliteit. Ben je tijdelijk niet beschikbaar of wil je minder werken? Geen probleem! Je hebt zelf regie op jouw agenda.
  • Heb je altijd een vast contactpersoon waar je op terug kan vallen.

Ben je nog geen zzp’er, overweeg je de stap te maken en weet je niet waar je moet beginnen? Ook dan ontzorgt Edulance. Wij helpen je met o.a. je KvK-inschrijving, je verzekering en modelovereenkomsten. Neem gerust contact met ons op als je hier eerst meer over wil weten.

Kom kennismaken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken. Schrijf je in via onderstaand formulier. Neem voor vragen contact op met Mitchell, kandidaten manager bij Edulance via kandidaten@edulance.nl of 073 303 4168

Het kan best zijn dat op het moment van solliciteren deze vacature al is ingevuld. Maar niet getreurd! Met ons grote netwerk zit er vast een andere passende opdracht voor jou bij.

Solliciteer nu

Afbeelding van Lieke

Lieke van Nistelrooij

Kandidaatmanager & coach

Wat gebeurt er na jouw inschrijving?

Totale ontzorging
Cv beoordelen

Op basis van jouw cv kijkt Lieke of Daniëlle of we een match zijn. 

Totale ontzorging
Kennismaken

Zijn we een match? Dan neemt Lieke of Danniëlle contact met je op om een kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we in op onze werkwijze, jouw wensen en de verwachtingen.

Persoonlijk
Beide enthousiast

Zien we na het gesprek allebei een samenwerking zitten, dan vraagt collega David je een bemiddelings-
overeenkomst te tekenen en gaan wij op zoek naar een opdracht die past bij jouw wensen.

Scholen
Passende opdracht

Ons netwerk bestaat uit ruim 450 scholen. Daar zal vast een opdracht bij zitten die past bij wat jij graag wilt. Eline, Michel, Milou of Nygel neemt contact met je op als we een opdracht hebben gevonden en brengen jou rechtstreeks in contact met de school.

Ontwikkeling
Plaatsing

Als zowel jij als de school een match zien, start je op de opdracht. Wij blijven jouw aanspreekpunt en je kunt altijd contact met ons opnemen. Loopt je opdracht af? Dan nemen we contact met je op voor een nieuwe opdracht.

Edulance Zzp

Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

Edulance Deta

Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

Edulance-AOW

Edulance AOW

Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

×

Welkom bij Edulance!

Stuur je bericht gelijk via Whatsapp of mail ons op info@edulance.nl

×