Zorg coördinator tot einde schooljaar

HOOFDDORP

Zorg coördinator tot einde schooljaar

Introductie

Ben jij zzp’er in het onderwijs en zoek je verschillende opdrachten waar jij als onderwijsprofessional van meerwaarde kan zijn? Of overweeg je de overstap naar het zzp’en? Edulance brengt jou rechtstreeks in contact met verschillende scholen en stichtingen door heel Nederland, zodat jij kan doen waar je goed in bent: het bieden van kwalitatief goed onderwijs. Misschien wel als zorg coördinator in Hoofddorp. Ontdek of het bij jou past!

Over de school

Voor tijdelijke vervanging (waarschijnlijk het hele schooljaar) is deze Christelijke basisschool in Hoofddorp op zoek naar een zorg coördinator voor de onderbouw (groep 1 t/m 4). Het is een gezellige, stabiele school waar rust en een vredige sfeer centraal staat. Als cultuurmagneetschool stimuleren ze het creatieve denken van de leerlingen en hebben de onderwijskwaliteit hoog in het vaandel staan. Samen met twee andere scholen vormt de school een Community waarbij kinderen kunnen leren over gezonde voeding, bewegen en sport, duurzaamheid, en milieu en natuur. Zo kom je met z’n alle verder!

Dit ga je doen

Als zorg coördinator in de onderbouw werk je samen met de zorg coördinator van de bovenbouw aan de zorgstructuur en coördineer je de leerlingenzorg. Je ondersteunt hierbij de leerkrachten in de stappen die zij moeten zetten om een leerling en/of groep goed onderwijs te bieden. Daarnaast houd je contact met externen, denk aan samenwerkingsverband, bestuur, ZAT, etc. Het gaat om een tijdelijke vervanging voor het hele schooljaar. De werkzaamheden kunnen eventueel gecombineerd worden met werkzaamheden voor de plusklas.

Dit ben jij

Jij bent de zorg coördinator die nét dat extra’s brengt waar de school naar zoekt zodat ze een veilig leer klimaat kunnen bieden. Daarnaast:

  • Heb je ervaring met het mede ontwikkelen van onderwijsbeleid
  • Heb je uiteraard een pabo-diploma en IB diploma op zak
  • Ben je minimaal 16 uur beschikbaar voor de rest van het schooljaar. Het is ook mogelijk om een dag in de plusklas te werken.
  • Ben je bereid wat verder voor je werk te reizen (denk aan zo’n 30 minuten).


Dit krijg je van ons

Edulance is er voor alle onderwijsprofessionals die op zoek zijn naar uitdaging en meer afwisseling. Als zzp’er heb je bij Edulance de mogelijkheid tot verschillende opdrachten in het basisonderwijs. Drie maanden aan de slag bij de school om de hoek of een zwangerschapsverlof opvangen bij een groot schoolbestuur; jij bepaalt wat het beste aansluit op jouw wensen. Eén ding is zeker: de school kan jou goed gebruiken. En daarom faciliteren wij jou in de randzaken. Van het voeren van de eerste gesprekken tot de facturatie. Zo weten we zeker dat we de beste match maken tussen jou en de school. Verder:

  • Hanteer je je eigen voorwaarden, zolang deze in lijn zijn met die van de school.
  • Adviseren wij je over een passend uurtarief dat je via onze facturatietool factureert aan de school.
  • Zorgen wij ervoor dat je altijd uitbetaald wordt. Ook als de school binnen 14 dagen nog niet heeft betaald.
  • Brengen wij je in contact met een netwerk van ruim 450 scholen. Zo zit er altijd een school en opdracht bij die bij jouw wensen past.
  • Is er ruimte voor veel flexibiliteit. Ben je tijdelijk niet beschikbaar of wil je minder werken? Geen probleem! Je hebt zelf regie op jouw agenda.
  • Heb je altijd een vast contactpersoon waar je op terug kan vallen.

Ben je nog geen zzp’er en overweeg je de stap te maken en weet je niet waar je moet beginnen? Ook dan ontzorgt Edulance. Wij helpen je met o.a. je KvK-inschrijving, je verzekering en modelovereenkomsten. Neem gerust contact met ons op als je hier eerst meer over wil weten.

Kom kennismaken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken. Schrijf je in via onderstaand formulier. Neem voor vragen contact op met Mitchell, kandidaten manager bij Edulance via kandidaten@edulance.nl of 073 303 4168

Het kan best zijn dat op het moment van solliciteren deze vacature al is ingevuld. Maar niet getreurd! Met ons grote netwerk zit er vast een andere passende opdracht voor jou bij.

Solliciteer nu

Mitchell Stook

Kandidaten manager & coach

Wat gebeurt er na jouw inschrijving?

Totale ontzorging
Cv beoordelen

Op basis van jouw cv kijkt Mitchell of Lisa of we een match zijn. 

Totale ontzorging
Kennismaken

Zijn we een match? Dan neemt Mitchell of Lisa contact met je op om een kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we in op onze werkwijze, jouw wensen en de verwachtingen.

Persoonlijk
Beide enthousiast

Zien we na het gesprek allebei een samenwerking zitten, dan vraagt collega David je een bemiddelings-
overeenkomst te tekenen en gaan wij op zoek naar een opdracht die past bij jouw wensen.

Scholen
Passende opdracht

Ons netwerk bestaat uit ruim 450 scholen. Daar zal vast een opdracht bij zitten die past bij wat jij graag wilt. Hidde, Michel, Milou of Nygel neemt contact met je op als we een opdracht hebben gevonden en brengen jou rechtstreeks in contact met de school.

Ontwikkeling
Plaatsing

Als zowel jij als de school een match zien, start je op de opdracht. Wij blijven jouw aanspreekpunt en je kunt altijd contact met ons opnemen. Loopt je opdracht af? Dan nemen we contact met je op voor een nieuwe opdracht.

Edulance Zzp

Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

Edulance Deta

Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

Edulance-AOW

Edulance AOW

Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

Share This
×

Welkom bij Edulance!

Klik hieronder op een contactpersoon om via WhatsApp mee te chatten of stuur je vraag naar info@edulance.nl

×