ZZP | Leerkracht Taalklassen

HOOFDDORP

ZZP | Leerkracht Taalklassen

Introductie

Ben jij zzp’er in het onderwijs en zoek je verschillende opdrachten waar jij als leerkracht van meerwaarde kan zijn? Of ben je werkzaam als meester of juf en overweeg je de overstap naar het zzp’en? Edulance brengt jou rechtstreeks in contact met verschillende scholen en stichtingen door heel Nederland, zodat jij kan doen waar je goed in bent: het bieden van kwalitatief goed onderwijs. Misschien wel als leerkracht taalklassen in Hoofddorp. Ontdek of het bij jou past!

Over de school

In dit kindcentrum in Hoofddorp werken alle medewerkers van onderwijs en opvang intensief met elkaar samen. De focus ligt op zowel sociale vaardigheden als cognitieve vaardigheden. Elk kind wordt op dezelfde manier benaderd wat zorgt voor rust en regelmaat. Ook worden alle cultuurverschillen omarmd en is elk kind welkom. 

Jij zal werkzaam zijn op een specifieke afdeling van de school, namelijk de Internationale Taalklassen. Deze klassen zijn bedoeld voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar oud die korter dan één jaar in Nederland wonen en Nederlands niet als moedertaal hebben. De collega’s binnen de Internationale Taalklassen vormen één hecht team. Duidelijke positieve communicatie en vaardigheden naar alle betrokkenen zijn essentieel.

Dit ga je doen

De taalklassen bestaan uit maximaal 17 leerlingen. Hier wordt samen met de IB’er en teamleider gewerkt een technisch lezen, begrijpend lezen, spelling, rekenen, schrijven en uiteraard de woordenschat. Een onderwijsassistent zorg in de klas voor een extra paar handen. Het doel van de klas is dat de kinderen na ongeveer één jaar uit kunnen stromen naar een reguliere basisschool (of VO school) en in een groep starten met leeftijdsgenoten. Hier draag jij aan bij! De kinderen moeten daarvoor de mondelinge en schriftelijke taak zodanig goed beheersen dat ze in die groep kunnen functioneren. Het is daarom belangrijk dat jij kijkt naar wat elk individueel kind nodig heeft en dat je een veilige en gestructureerde leefomgeving biedt.  Vind jij het een uitdaging om voor ieder kind een passend onderwijsaanbod te verzorgen? Dan is dit zeker wat voor jou!

Dit ben jij

Jij bent de leerkracht die nét dat extra’s brengt waar de school naar zoekt. Jij weet leerlingen klaar te stomen voor de het reguliere onderwijs in Nederland. Op zo’n manier dat ze hun ouders met een grote glimlach op het gezicht vertellen over hun dag. Je biedt de structuur, veiligheid en leeromgeving die ze nodig hebben. En ondanks de tijdelijke duur van jouw opdracht ben je betrokken. Bij de school, ouders en natuurlijk de kinderen. Jouw doel is het beste uit jouw leerlingen te halen. Altijd. Daarnaast:

 • Heb je ervaring of affiniteit met het geven van onderwijs aan leerlingen die nog maar kort in Nederland verblijven
 • Is het een pre als je een NT2 opleiding hebt afgerond
 • Heb je uiteraard een pabo-diploma op zak en is het een pre als je een opleiding tot NT2 docent hebt afgerond
 • Ben je minimaal 24 uur beschikbaar tot aan kerstvakantie, maar bij voorkeur het hele schooljaar. 
 • Ben je bereid wat verder voor je werk te reizen (denk aan zo’n 30 minuten).

Dit krijg je van ons

Edulance is er voor alle leerkrachten die op zoek zijn naar uitdaging en meer afwisseling. Als zzp-leerkracht heb je bij Edulance de mogelijkheid tot verschillende opdrachten in het basisonderwijs. Drie maanden aan de slag bij de school om de hoek of een zwangerschapsverlof opvangen bij een groot schoolbestuur; jij bepaalt wat het beste aansluit op jouw wensen. Eén ding is zeker: de school kan jou goed gebruiken. En daarom faciliteren wij jou in de randzaken. Van het voeren van de eerste gesprekken tot de facturatie. Zo weten we zeker dat we de beste match maken tussen jou en de school. Verder:

 • Hanteer je je eigen voorwaarden, zolang deze in lijn zijn met die van de school.
 • Adviseren wij je over een passend uurtarief dat je via onze facturatietool factureert aan de school. Een tarief tussen de [€55,00 en €65,00] is gangbaar.
 • Zorgen wij ervoor dat je altijd uitbetaald wordt. Ook als de school binnen 14 dagen nog niet heeft betaald.
 • Brengen wij je in contact met een netwerk van ruim 450 scholen. Zo zit er altijd een school en opdracht bij die bij jouw wensen past.
 • Is er ruimte voor veel flexibiliteit. Ben je tijdelijk niet beschikbaar of wil je minder werken? Geen probleem! Je hebt zelf regie op jouw agenda.
 • Heb je altijd een vast contactpersoon waar je op terug kan vallen.

Ben je nog geen zzp-leerkracht, overweeg je de stap te maken en weet je niet waar je moet beginnen? Ook dan ontzorgt Edulance. Wij helpen je met o.a. je KvK-inschrijving, je verzekering en modelovereenkomsten. Neem gerust contact met ons op als je hier eerst meer over wil weten.

Kom kennismaken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken. Schrijf je in via onderstaand formulier. Neem voor vragen contact op met Mitchell, kandidaten manager bij Edulance via kandidaten@edulance.nl of 073 303 4168

Het kan best zijn dat op het moment van solliciteren deze vacature al is ingevuld. Maar niet getreurd! Met ons grote netwerk zit er vast een andere passende opdracht voor jou bij.

Solliciteer nu

Afbeelding van Lieke

Lieke van Nistelrooij

Kandidaatmanager & coach

Wat gebeurt er na jouw inschrijving?

Totale ontzorging
Cv beoordelen

Op basis van jouw cv kijkt Lieke of Daniëlle of we een match zijn. 

Totale ontzorging
Kennismaken

Zijn we een match? Dan neemt Lieke of Danniëlle contact met je op om een kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we in op onze werkwijze, jouw wensen en de verwachtingen.

Persoonlijk
Beide enthousiast

Zien we na het gesprek allebei een samenwerking zitten, dan vraagt collega David je een bemiddelings-
overeenkomst te tekenen en gaan wij op zoek naar een opdracht die past bij jouw wensen.

Scholen
Passende opdracht

Ons netwerk bestaat uit ruim 450 scholen. Daar zal vast een opdracht bij zitten die past bij wat jij graag wilt. Eline, Michel, Milou of Nygel neemt contact met je op als we een opdracht hebben gevonden en brengen jou rechtstreeks in contact met de school.

Ontwikkeling
Plaatsing

Als zowel jij als de school een match zien, start je op de opdracht. Wij blijven jouw aanspreekpunt en je kunt altijd contact met ons opnemen. Loopt je opdracht af? Dan nemen we contact met je op voor een nieuwe opdracht.

Edulance Zzp

Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

Edulance Deta

Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

Edulance-AOW

Edulance AOW

Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

×

Welkom bij Edulance!

Stuur je bericht gelijk via Whatsapp of mail ons op info@edulance.nl

×