Freelance opdrachten in het primair
en voortgezet onderwijs

  • $Passende opdrachten in het onderwijs
  • $Handige tools & voordelen voor zzp'ers
  • $Vrijheid & ruimte voor je eigen ontwikkeling
  • $Altijd gratis voor zzp'ers

Kennismaken?

TEST OF WIJ EEN MATCH ZIJN!

Freelancen in het onderwijs en kosteloos hulp bij het vinden van nieuwe opdrachten! Met een netwerk van ruim 1000 scholen door heel Nederland vinden we jouw opdracht.

Wat je kunt verwachten

Hulp bij het vinden van opdrachten in het onderwijs met behulp van een vast contactpersoon in jouw eigen regio! Wel zo makkelijk, want zij weten goed wat er speelt in het onderwijs bij jou in de buurt. En dat is niet alles, via Edulance zijn er veel meer voordelen voor zzp’ers

  • $Makkelijk factureren via onze facturatietool, alleen even je uren doorgeven
  • $Kosteloos verzekerd tegen bedrijfsaansprakelijkheid
  • $Binnen 14 dagen uitbetaald
  • $Altijd een team voor jouw eigen regio om alles mee te bespreken
  • $Een overeenkomst op maat – Wij verzorgen de overeenkomst tussen de school en jou. Hiermee is de overeenkomst ook juridisch goed vastgelegd

Onze werkwijze

Stap 1: Introductie

Wil je eens praten over een nieuwe opdracht in het onderwijs? Voor nu of in de toekomst maken we graag kennis met jou. Ga kort in gesprek dan bekijken we gelijk wat we voor jou kunnen doen!

Kennismaken?

Stap 2: Kennismaking

Let´s chat! Waar word jij nou echt gelukkig van in het onderwijs? Waar ligt jouw kennis, voorkeur en ambitie?
En we delen graag waar Edulance zo goed in is en voor jou kan doen!

Stap 3: Match!

Klikt het? Dan willen we graag met jou samenwerken en gaan we actief zoeken naar een passende opdracht. Natuurlijk betrekken we jou helemaal bij een eventuele opdracht. Zo kun jij aan de slag waar jij het beste op je plek zit!

Onze werkwijze

Stap 1: Introductie

Wil je eens praten over een nieuwe opdracht in het onderwijs? Voor nu of in de toekomst maken we graag kennis met jou. Ga kort in gesprek dan bekijken we gelijk wat we voor jou kunnen doen!

Kennismaken?

Stap 2: Kennismaking

Let´s chat! Waar word jij nou echt gelukkig van in het onderwijs? Waar ligt jouw kennis, voorkeur en ambitie?
En we delen graag waar Edulance zo goed in is en voor jou kan doen!

Stap 3: Match!

Klikt het? Dan willen we graag met jou samenwerken en gaan we actief zoeken naar een passende opdracht. Natuurlijk betrekken we jou helemaal bij een eventuele opdracht. Zo kun jij aan de slag waar jij het beste op je plek zit!

Contact

Laat hier jouw gegevens achter. Dan nemen we binnen 2 werkdagen contact op om jouw mogelijkheden te bespreken!

"

Naam*

test of jij en edulance een match zijn!

FAQ

3
5
Wie is Edulance?

Edulance helpt bij het vinden van opdrachten voor freelancers in het onderwijs.

Onze focus ligt op mensen. Mensen die goed zijn in hun vak, een diepe passie hebben voor het onderwijs, en weten waar ze goed in zijn. En de mensen van Edulance staan klaar om jou te helpen bij het vinden van die ene mooie opdracht. Samen zorgen voor goed onderwijs en werken op een manier die voor iedereen “werkt”

3
5
Waarom zou ik een opdracht via Edulance regelen?

Voor jou betekent een opdracht via Edulance lekker ondernemen met vrijheid én Edulance als "collega"

Als je via Edulance een opdracht uitvoert, brengt dat flink wat voordelen met zich mee. Zo ben je tijdens een opdracht kosteloos verzekerd tegen bedrijfsaansprakelijkheid, krijg je gegarandeerd binnen 14 dagen betaald, kun je altijd bij een team je verhaal kwijt, wordt er een overeenkomst geregeld tussen jou en de school (waarbij je ook juridisch geen zorgen hoeft te maken) en nog veel meer! Plan vooral een gesprek als je meer wil weten over de voordelen want dan nemen we die rustig met je door.

3
5
Als freelancer een opdracht via Edulance, hoe werkt dat?

In het kort kun je dit verwachten

1. Je meldt je aan op onze site en wordt gebeld door onze een van onze (kei) gezellige Candidate Succes Managers. Als we genoeg raakvlakken zien voor beide gaan we gelijk een intake met je inplannen.
2. Tijdens een intake brand jij los over jezelf, wat je doet, en wat je verwacht van een opdracht. Kortom, jij schetst ons een beeld van jouw wensen. Ook vertellen we hoe het in zijn werk gaat als je via Edulance een opdracht doet. Zijn we een match van beide kanten? Dan gaan we graag actief zoeken naar een passende opdracht in het onderwijs.
3. Vinden we een opdracht in jouw buurt die ook nog eens aansluit op jouw wensen? Dan delen we de opdracht áltijd eerst met jou. Ben jij enthousiast? Dan gaan we je voorleggen bij de school. Alle 2 positief? Dan volgen gesprekken tussen jou en de school. Gesprekken voer je zonder ons maar we zijn natuurlijk wel nieuwsgierig. Naderhand bellen we om te horen wat jij er van vindt!
4. Als, zowel jij als de school, met elkaar willen samenwerken zorgen wij dat dat mogelijk wordt door de juiste zaken vast te leggen in een overeenkomst.
5. Aan de slag! En tijdens jouw opdracht ben je altijd verzekerd tegen bedrijfsaansprakelijkheid, kun je makkelijk factureren via ons facturatietool en nog meer.

Voor, tijdens en na een opdracht is jouw regio-team er altijd voor je! Voor een goed gesprek, als luisterend oor, een bakje koffie of wat jij nodig hebt.

3
5
Wat voor type opdrachten kun je verwachten?

Voor opdrachten in het primair en voortgezet onderwijs zit je goed bij Edulance.

Of je nu ervaring hebt met kleuters, de bovenbouw, vakken in voortgezet onderwijs of specifieke onderwijservaring bezit. We kunnen alle kanten op! Een greep uit ons scholen-assortiment: Openbare scholen, montessorischolen, christelijke en islamitische scholen en ook scholen in het speciaal onderwijs.

De lengte van een opdracht kan variëren van een paar maanden, bijvoorbeeld vervanging bij een zwangerschapsverlof, tot de duur van een heel schooljaar.

Uiteraard heb je zelf ook voorkeuren over soort scholen en lengte van de opdracht. Geef dat dus ook duidelijk aan! Een opdracht echt tot een succes maken? Daar komt meer bij kijken dan alleen jouw kennis en kunde, ook jouw betrokkenheid is daarbij van groot belang. Neem actief deel aan het team en zorg dat overige werkzaamheden goed worden verzorgd, zoals oudergesprekken en vergaderingen.

3
5
Hoeveel opdrachten hebben jullie?

Elke week nieuwe opdrachten

Iedere week krijgen wij nieuwe opdrachten binnen, niet allemaal komen ook werkelijk online! Dat komt omdat wij eerst altijd kijken binnen ons netwerk van onderwijsprofessionals. Dus, ben jij bij ons bekend en komt er een perfect passende opdracht binnen? Dan bellen we eerst met jou. Als we niet de beste match vinden, dan plaatsen wij deze in onze vacaturebank en kan deze langskomen in onze nieuwsbrief die elke maand voorbij komt.

3
5
Zijn er kosten verbonden aan werken via Edulance?

Nee!

Een opdracht regelen via Edulance is kosteloos voor freelancers. En het mooie is, je zit ook niet vast aan werken via ons zodra je je hebt aangemeld. Wij denken namelijk dat freelancers graag met ons in zee gaan vanwege al die extra's die we regelen, zoals het gebruik van onze facturatietool, gratis verzekerd zijn voor bedrijfsaansprakelijkheid, altijd binnen 14 dagen betaald worden en nog veel meer!

3
5
Hoe werkt factureren?

Via onze tool schrijf je jouw gewerkte uren.

Tweewekelijks versturen wij vanuit jouw naam een factuur richting de school. Om te garanderen dat jij betaald krijgt, betalen wij binnen 14 dagen uit. Ook als de school de factuur nog niet verwerkt heeft.

3
5
Ik ben (nog) geen zzp'er! Kunnen jullie mij ook helpen?

Wij staan altijd voor je klaar!

Ook als je momenteel nog geen zzp'er bent kunnen wij je wellicht verder helpen. We spreken je graag over je eigen situatie, waar je nog hulp bij nodig hebt en beantwoorden al jouw ondernemende vragen. Voel je dus vrij om contact te vragen en geef alvast aan waarbij je hulp zou willen. Dan zorgen wij ervoor dat de beste collega contact met jou opneemt.