Edulance
flexibel talent in onderwijs

Dé landelijke onderwijspartner

Edulance is dé partner in personeelsvraagstukken, geïnitieerd door en voor professionals in het basisonderwijs. Onze missie? Leerkrachten en basisscholen samenbrengen op een eerlijke en transparante manier. Samen met scholen, besturen, leerkrachten en met jou bouwen we aan een stabiele en transparante (tijdelijke) pool, waarbij onderwijskwaliteit de topprioriteit heeft.

Hoe is Edulance ontstaan?

Vanuit de wens om scholen en leerkrachten direct met elkaar in contact te brengen. Uit een gedegen afstudeeronderzoek aan de Nyenrode Business Universiteit bleek dat er enorm veel geld uit het onderwijs verdwijnt, wegens de nadrukkelijke aanwezigheid van bureaus. Wij brengen leerkrachten en basisscholen door heel Nederland direct met elkaar in contact zodat onderwijsgeld blijft waar het hoort: in het onderwijs.

Niet voor het onderwijs, maar samen mèt het onderwijs

Edulance gaat in gesprek met schooldirecteuren, besturen, docenten en mensen uit de stille reserve. Werkdruk, waardering, salaris en flexibiliteit zijn belangrijke factoren voor het werkgeluk van een leerkracht. Helaas verlieten veel leraren de afgelopen jaren het onderwijs omwille van deze factoren. Via Edulance bieden wij deze leraren de kans om terug te keren in het onderwijs en te doen waar ze goed in zijn: lesgeven.

Wie zijn wij?

Hidde Kollenburg

Adviseur scholen & leerkrachten
hidde@edulance.nl

“Bij Edulance vinden we dat elk kind in Nederland recht heeft op kwalitatief goed onderwijs van een betrokken en deskundige leerkracht. Door intensief samen te werken met scholen, besturen en leraren wil Edulance bijdragen aan dit doel.”

David Ackermans

Financieel & HRM
david@edulance.nl

“Zowel scholen als leerkrachten moeten de mogelijkheid hebben om direct met elkaar in contact te staan, zonder dat er onnodig veel onderwijsgeld aan de strijkstok blijft hangen.”

Edulance ZZP

Blijf eigen baas, met Edulance als tussenpersoon

Edulance Flex

Verdien bij met lesgeven, zonder kvk-inschrijving

Edulance Pro

Kom in dienst en ontwikkel je talenten veelzijdig