Bij Edulance ligt de focus op mensen. Mensen die goed zijn in hun vak, een diepe passie hebben voor het onderwijs, en weten waar ze goed in zijn. En de mensen van Edulance staan klaar om jou te helpen bij het vinden van die ene mooie opdracht. Samen zorgen voor goed onderwijs en werken op een manier die voor iedereen “werkt”

Deze gezellige teams staan voor je klaar bij jouw zoektocht naar leuke (freelance) opdrachten in het onderwijs of vinden juist de beste onderwijsprofessional voor jouw school!

Candidate success

Onderwijsprofessional? Dan is de kans groot dat je één van deze dames gaat spreken! Zij dragen bij aan het succes van onze onderwijsprofessionals. Zo voeren ze intakegesprekken met nieuwe kandidaten, maken je wegwijs in de wereld van zelf ondernemen én staan ze altijd klaar voor een goed gesprek.

Daniëlle

Daniëlle

Candidate Success Manager

Klik hier voor interne vacatures!

Klik hier voor interne vacatures!

Shivani

Shivani

Candidate Success Manager

Advies Onderwijs

Dit team staat klaar voor scholen, besturen en kandidaten. Zo gaan ze langs op scholen om te zien welke behoeften er zijn en welke professional daar het best past. Ook zijn ze inzetbaar voor lastigere vraagstukken en als sparringspartner voor personeel & advies!

Marketing & Innovatie

Dit team zorgt ervoor dat alles achter de schermen zo goed mogelijk verloopt voor kandidaten & scholen. Zo zijn ze bezig met systemen, presentaties, leuke blogs, socials en ga zo nog maar even door!

Joyce

Joyce

Content specialist

Ghislaine

Ghislaine

Marketing Teamlead

Ava

Ava

Projectmanager Innovatie

Business & operations

Een gedeelde passie voor het verbeteren van het onderwijs en weten dat het beter kan en moet! Sinds dag 1 is dat de visie van dit team en nog steeds zetten ze zich hard in voor een toekomstbestendig onderwijs.

Hidde

Hidde

Commercieel directeur & Founder

David

David

Operationeel directeur & Co-founder

Davy

Davy

Algemeen directeur & Co-Founder

HR

Iemand moet al deze mensen in het gareel houden. Daar is Rosanne voor! Maar zonder geinen, ze is er voor: interne sollicitaties,  personeelszaken en onboarding.
Verder functioneert ze als:

Luisterend oor & vraagorakel voor “Wat zit er in het kerstpakket & keur je mijn vakantie even goed”

Rosanne

Rosanne

HR Adviseur

Klik hier voor interne vacatures!

Klik hier voor interne vacatures!

Voornaam

Voornaam

Jouw functie!