Vind afwisseling en uitdaging als zzp’er in het onderwijs

Edulance is er voor alle professionals in het onderwijs die op zoek zijn naar uitdaging en meer afwisseling. Wij zijn er voor hen die zich willen ontwikkelen en met hun expertise van meerwaarde willen zijn voor het onderwijs. Als zzp-leerkracht of -docent heb je bij Edulance de mogelijkheid tot verschillende opdrachten binnen het primair, voortgezet en speciaal onderwijs. Twee weken aan de slag bij de school om de hoek of een zwangerschapsverlof bij een groot schoolbestuur; jij bepaalt wat het beste aansluit op jouw wensen.

De feiten…

=
Opdrachten variërend van twee weken tot een geheel schooljaar (minimaal 2 dagen per week).
=
Toegang tot een netwerk van ruim 450 aangesloten scholen.
=
Direct contact met de scholen zonder tussenkomst van ons.
=
Bepaal je eigen uurtarief dat je via onze facturatietool aan de school factureert, zonder btw.
=
Met kennissessies en studiedagen blijf je altijd verbonden met andere onderwijsprofessionals én op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het onderwijs.
Zij-instromers-zonder-pabo-diploma
Flexibel

Flexibiliteit

Altijd een opdracht waar jij energie van krijgt. Dat is onze belofte aan jou. Zo zorgen we voor afwisseling en uitdaging. Fulltime voor de klas niet aan jou besteed? Wij zorgen voor opdrachten die je ook gemakkelijk naast je hobby, sport of andere baan kan doen.

Financiele zekerheid

Financiële zekerheid

Het gebruik van Edulance is gratis voor jou als leerkracht of docent. We geven advies over het beste uurtarief, helpen je waar gewenst bij het regelen van je pensioen en verzekeringen én zorgen ervoor dat je altijd betaald krijgt. Wel zo eerlijk en gemakkelijk.

Persoonlijk

Persoonlijke aanpak

Wij begeleiden jou voor, tijdens én na je opdracht. Samen kijken we naar jouw wensen en behoeften zodat we altijd een passende opdracht voor jou kunnen vinden. Met jouw eigen contactpersoon zorgen we ervoor dat er altijd iemand voor je klaar staat en met je mee wordt gedacht.

Totale ontzorging

Totale ontzorging

Wij regelen alles van A tot Z. Voordat jij op gesprek gaat bij een school, zijn de afspraken al gemaakt. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen voor een klik. Daarnaast regelen wij de facturatie en administratie. Hoef jij nergens naar om te kijken.

Focus op waar jij goed in bent

Laat Edulance je helpen bij het vinden van een opdracht.

Wij geloven dat jij moet doen waar je goed in bent: lesgeven. Daarom ondersteunen wij in alle randzaken. Van het voeren van de eerste gesprekken tot de facturatie. Zo weten we zeker dat we de beste match maken tussen jou en de school. We zorgen voor een motivatievideo en een compleet profiel. Ben je nog geen zzp-leerkracht of -docent, overweeg je de stap te maken en weet je niet waar je moet beginnen? Ook dan ontzorgt Edulance. Wij helpen je met o.a. je KvK-inschrijving, je verzekering en modelovereenkomsten.

Onze werkwijze

Benieuwd hoe wij werken? Download hier onze werkwijze en neem contact met ons op.

Dankzij Edulance heb ik de stap durven zetten om als zzp-leerkracht mijn ervaring van de afgelopen 10 jaar breder in te zetten. Binnen één week had ik mijn vaste baan opgezegd, een inschrijving bij de KvK geregeld én een opdracht voor het hele schooljaar via Edulance. Dit bevestigde dat ik een goede keuze had gemaakt. Ik raad het dan ook iedereen aan om als zzp’er van toegevoegde waarde te zijn in het onderwijs.

Roos, zzp-leerkracht

Ik functioneer graag zelfstandig binnen een team dat toch verbonden is met elkaar. Als zzp’er ben je eigen baas. Jij bepaalt zelf waar én wanneer je werkt. Je doet in een korte tijd veel ervaring op. Je ziet verschillende klassen, lesmethodes en visies van de schoolbesturen. Als je nog niet precies weet wat bij jou past, is het dé manier om dat te ontdekken. En via Edulance heb ik die kans gekregen.

 
Tim, zzp-leerkracht

Laten we kennismaken

Benieuwd naar wat Edulance voor jou kan betekenen?
Laat je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.


  JaNee
  Contact-Edulance-ZZP

  Nieuws

  Lees onze laatste blogs en artikelen

  Jurdiënne over haar zzp-opdracht in groep 3

  Jurdiënne over haar zzp-opdracht in groep 3

  Jurdienne is leerkracht in het basisonderwijs en gedragspecialiste. Via Edulance staat ze nu voor 4 dagen in de week voor een groep 3. “Ik ben gespecialiseerd in groep drie, dus het is heel fijn om dat mee te kunnen nemen in deze opdracht.” Bekijk de video en ontdek hoe Jurdiënne haar opdracht vormgeeft.

  Lees meer
  Kinderboekenweek 2021: onze vier tips

  Kinderboekenweek 2021: onze vier tips

  Van 6 t/m 17 oktober is het Kinderboekweek 2021. Dé week waarin lezen bij kinderen gestimuleerd wordt. In dit blog lees je vier tips voor boeken die perfect passen bij het thema ‘worden wat je wilt’.

  Lees meer

  Edulance Zzp

  Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

  Edulance Deta

  Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

  Edulance-AOW

  Edulance AOW

  Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

  ×

  Welkom bij Edulance!

  Klik hieronder op een contactpersoon om via WhatsApp mee te chatten of stuur je vraag naar info@edulance.nl

  ×