Ontwikkel je talenten
op een veelzijdige manier

Verschillende opdrachten met de
vastigheid van een werkgever

Edulance is er voor alle professionals in het onderwijs die op zoek zijn naar uitdaging en meer afwisseling. Wij zijn er voor hen die zichzelf willen blijven ontwikkelen. Of je nou net afgestuurd bent of al jarenlange ervaring hebt. Maar we begrijpen ook dat de stap naar zzp’er soms te groot is. Via Edulance Deta heb je de voordelen van het zzp’en met de vastigheid van een werkgever. Wij zorgen voor een afwisseling in opdrachten, passend bij jouw wensen. Zodat jij je blijft ontwikkelen en doet waar je goed in bent: bijdragen aan de ontwikkeling van het kind.

De feiten…

=

Opdrachten variërend van twee maanden tot een heel schooljaar.

=

Je komt (tijdelijk) in dienst van Edulance, mét een marktconform salaris.

=

Voor herintreders, zij-instromers en net afgestudeerden.

=

Afwisselende opdrachten zodat jij jezelf blijft uitdagen.

=

Mogelijkheid tot specialisatie of doorgroei binnen het onderwijs.

De feiten-detachering
Persoonlijk

Persoonlijke aanpak

Wij begeleiden jou voor, tijdens én na je opdracht. We brengen jouw wensen en behoeften in kaart. Op die manier maken we altijd de juiste match tussen jou en de school. En met een eigen contactpersoon heb je altijd iemand waar je op terug kunt vallen.

Doorgroeimogelijkheden

Doorgroei- mogelijkheden

Ambities om door te groeien in het onderwijs? Richting een leidinggevende functie of bijvoorbeeld een specialisatie? Wij maken het mogelijk. Samen creëren we jouw groeipad. We kijken naar de mogelijkheden en wat bij jou past. Zo kan jij blijven doen wat je leuk vindt. Altijd.

Flexibel

Zekerheid van een werkgever

Altijd een opdracht waar jij energie van krijgt. Dat is onze belofte aan jou. Mét de zekerheid van een vaste werkgever. Je krijgt zelf controle over je eigen agenda. Zo blijf je flexibel in je werkweek en is houden we het werk leuk.

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Jouw ontwikkeling staat nooit stil. Evenmin die van het onderwijs. Met een op maat gemaakt ontwikkelplan en coaching on the job zorgen we dat je de ruimte krijgt voor de stappen die je zelf wilt zetten. En met kennissessies blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Waarom Edulance?

Kom in dienst bij Edulance en draag bij aan het onderwijs.

Wij geloven in een transparante en eerlijke bemiddeling. Dankzij ons grote netwerk in het onderwijs vinden wij altijd een passende opdracht bij jouw expertise en wensen. Ben je toe aan iets nieuws? Dan denken we graag met je mee. We brengen je direct in contact met verschillen scholen om zo een opdracht te vinden waar jij energie van krijgt. We zorgen voor een persoonlijke coach en met je eigen contactpersoon staat er altijd iemand voor je klaar. Toe aan verdere ontwikkeling? Dan denken we graag met je mee.

Laten we kennismaken

Benieuwd naar wat Edulance voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.


  JaNee


  Contact - deta

  Nieuws

  Lees onze laatste blogs en artikelen

  Tim over zijn start als zzp-leerkracht

  Tim over zijn start als zzp-leerkracht

  Tim is net klaar met de pabo en vond zichzelf niet het type om elke dag voor dezelfde klas te staan. Zzp’en in het onderwijs is voor hem dus de perfecte oplossing. Lees hoe hij dit ervaart.

  Lees meer

  Edulance Zzp

  Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

  Edulance Deta

  Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

  Edulance-AOW

  Edulance AOW

  Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

  ×

  Welkom bij Edulance!

  Klik hieronder op een contactpersoon om via WhatsApp mee te chatten of stuur je vraag naar info@edulance.nl

  ×