Word professional
bij Edulance

Maak het verschil in het onderwijs

Edulance is er voor alle professionals in het onderwijs die op zoek zijn naar uitdaging en meer afwisseling. We zijn er voor de onderwijsassistenten, leerkrachten, docenten en andere professionals die zich willen ontwikkelen en met hun expertise van meerwaarde willen zijn voor het onderwijs. Via Edulance kun je aan de slag op scholen in heel Nederland, waar en wanneer je maar wilt.

Ontdek wat bij jou past

Edulance Zzp

Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

Edulance Deta

Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

Edulance AOW

Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

Edulance als jouw partner

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Wij geloven in een transparante en eerlijke bemiddeling. Dankzij ons grote netwerk in het onderwijs vinden wij altijd een passende opdracht bij jouw expertise en wensen. Ben je toe aan iets nieuws? Dan denken we graag met je mee. Je komt direct in contact met scholen, zonder tussenkomst van ons. En met onze transparante bemiddelingskosten waarborgen we de continuïteit en kwaliteit voor scholen en blijft het onderwijsgeld waar het hoort: in het onderwijs.

Onze kernwaarden

Transparant

Transparant

Eerlijk en transparant. Daar geloven wij in. We zijn open in onze communicatie en maken inzichtelijk wat je van ons kan verwachten. Zo investeren wij in een duurzame relatie.

Persoonlijk

Persoonlijk

Wij zijn er voor jou als onderwijsprofessional, bestuur en school. Voor, tijdens en na een opdracht staan we voor elkaar klaar.

Kwaliteit

Kwaliteit

De kwaliteit van het onderwijs is onze hoogste prioriteit. Daarom gaan wij voor een 9. Altijd. Om zo écht het verschil te kunnen maken.

Laten we kennismaken

Benieuwd naar wat Edulance voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.


  JaNee


  Kennismaken

  Nieuws

  Lees onze laatste blogs en artikelen

  Tim over zijn start als zzp-leerkracht

  Tim over zijn start als zzp-leerkracht

  Tim is net klaar met de pabo en vond zichzelf niet het type om elke dag voor dezelfde klas te staan. Zzp’en in het onderwijs is voor hem dus de perfecte oplossing. Lees hoe hij dit ervaart.

  Lees meer

  Edulance Zzp

  Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

  Edulance Deta

  Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

  Edulance-AOW

  Edulance AOW

  Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

  ×

  Welkom bij Edulance!

  Klik hieronder op een contactpersoon om via WhatsApp mee te chatten of stuur je vraag naar info@edulance.nl

  ×