Maak het verschil in het onderwijs

Edulance is er voor alle onderwijsprofessionals die op zoek zijn naar uitdaging en meer afwisseling als zzp’er in het onderwijs. We zijn er voor de leerkrachten, docenten en andere professionals die zich willen ontwikkelen en met hun expertise van meerwaarde willen zijn voor het onderwijs. Via Edulance kun je aan de slag op scholen in het primair, voortgezet en speciaal onderwijs. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontdek wat bij jou past

Edulance Zzp

Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

Edulance Deta

Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

Edulance AOW

Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

Edulance als jouw partner

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Wij geloven in een transparante en eerlijke bemiddeling. Dankzij ons grote netwerk in het onderwijs vinden wij altijd een passende opdracht bij jouw expertise en wensen. Ben je toe aan iets nieuws en ben je minimaal 2 dagen per week beschikbaar? Dan denken we graag met je mee. Je komt direct in contact met scholen, zonder tussenkomst van ons. En met onze transparante bemiddelingskosten waarborgen we de continuïteit en kwaliteit voor scholen en blijft het onderwijsgeld waar het hoort: in het onderwijs.

Ons netwerk

Ons netwerk bestaat uit ruim 850 scholen binnen het primair, voortgezet en speciaal onderwijs. Met allemaal hun eigen unieke manier van werken. Op die manier is er altijd wel een opdracht passend bij wat jij zoekt en waar jouw expertise ligt. Denk aan verschillende onderwijsvormen als Jenaplan, Montessori of Dalton, maar ook verschillende denominaties als openbaar, Christelijk of Islamitisch. Tot slot nemen we jouw voorkeuren voor soort bouw of niveau graag mee. Dan weten we zeker dat niet alleen jij met een glimlach naar huis gaat, maar vooral ook de leerlingen!

Edulance partner

Laten we kennismaken

Benieuwd naar wat Edulance voor jou kan betekenen?
Laat je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Persoonsgegevens


PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid

Mitchell Stook

Kandidaten manager

Nieuws

Lees onze laatste blogs en artikelen

Nationale buitenspeeldag 2022

Nationale buitenspeeldag 2022

Op woensdag 8 juni is het weer zover: de nationale buitenspeeldag van 2022. Wij dragen graag ons steentje bij en hebben daarom onze favoriete buitenspeelactiviteiten op een rijtje gezet.

Lees meer
Earthday 2022: tips voor duurzaamheid in de klas

Earthday 2022: tips voor duurzaamheid in de klas

Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Vrijdag 22 april 2022 is het Earthday. Dé dag om samen met je leerlingen aandacht te besteden aan dit thema. Wij geven je wat tips.

Lees meer

Edulance Zzp

Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

Edulance Deta

Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

Edulance-AOW

Edulance AOW

Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

Share This
×

Welkom bij Edulance!

Klik hieronder op een contactpersoon om via WhatsApp mee te chatten of stuur je vraag naar info@edulance.nl

×