Je talenten op een veelzijdige manier ontwikkelen?

Kom in dienst en start via Edulance Pro

Edulance Pro

Edulance is er voor alle professionals in het onderwijs die op zoek zijn naar vrijheid en autonomie. Maar ook voor de leerkrachten die zichzelf willen ontwikkelen, zelfs met jarenlange ervaring op zak. Met Edulance stippel je je eigen route uit en kun je naast je eigen sportcentrum, baan in de horeca of parttime ouderschap, doen wat je het liefste doet: lesgeven.

​Edulance helpt je bij het vinden van vacatures op basisscholen bij jou in de buurt. Gedurende een (tijdelijk) dienstverband bij Edulance werk jij waar en wanneer je wilt. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch? Niet bij Edulance. Of je een groot gedeelte van het schooljaar of een heel schooljaar aan de slag wilt: wij supporten je keuzes.

De voordelen op een rij

=

Je gaat (tijdelijk) in dienst bij Edulance

=

Voor herintreders, zij-instromers en vers afgestudeerde

=

Duur van de inzet varieert van een aantal maanden tot een schooljaar

=

Focus op vervanging van vaste formatie

=

Marktconform loon voor je gewerkte uren

Ga aan de slag via Edulance Pro en houd meer geld in het onderwijs

Via Edulance Pro ga je aan de slag voor een basisschool bij jou in de buurt. Krijgt de school te maken met ziekte, zwangerschap of te hoge werkddruk? Dan weet Edulance jou te vinden en kun je direct aan de slag. De uitbetaling regelen we voor jou middels een rechtstreekse facturering aan de school. Wel zo snel en goed geregeld!

Net afgestudeerd?

Heb je net de Pabo afgerond, maar heb je nog geen idee wat je nu echt wil? Via een Edulance traineeship word jij begeleid in de eerste stappen van je carrière in het onderwijs. Wist je dat een groot deel van de afgestudeerde pabo-studenten het onderwijs binnen drie jaar alweer verlaat?
Dat is natuurlijk verschrikkelijk zonde, aangezien niets zo mooi is als werken in het onderwijs. Edulance begeleidt je, zoekt opdrachten die passen bij je ambities en blijft je coachen gedurende de eerste jaren van je carrière. Zo behoeden we je voor eventuele valkuilen en heb jij altijd iemand op om terug te vallen. Wel zo fijn.

Overtuigd van Edulance Pro? Schrijf je in

Of past dit beter bij jou?

Edulance Flex

Lesgeven als bijverdienste, zonder kvk-inschrijving

Edulance ZZP

Blijf eigen baas, met ons als tussenpersoon

Sluit je aan bij Edulance en ontwikkel je talenten veelzijdig

Wij geloven in een transparante en eerlijke bemiddeling. Via Edulance Pro kunnen basisscholen eenvoudig en betaalbaar een beroep doen op jouw expertise voor het ontlasten van de vaste formatie. Zou blijft het onderwijsgeld waar het hoort: in het onderwijs.  OchtendMiddag  Edulance Flex – in het kort

  Ga flexibel en zonder KvK-inschrijving als freelance leerkracht aan de slag via Edulance Flex. Of je nu een maand of een jaar aan de slag wilt, wij verbinden jou aan een school in de buurt.

  • Je hebt geen KvK-inschrijving nodig
  • Voor startende én ervaren leerkrachten
  • Vervanging van ziekte, zwangerschapsverlof, verzorgen van themalessen of ontlasten van de vaste formatie
  • Duur van de inzet varieert van 1 maand tot 6 maanden

  Lesgeven zonder KvK-inschrijving?

  Edulance ZZP – in het kort

  Perfect voor als je nevenactiviteiten hebt waardoor een vast dienstverband niet mogelijk is, bijvoorbeeld een eigen coaching praktijk, lid van een band of steward bij KLM.

  • Voor leerkrachten met minimaal 3 jaar recente werkervaring
  • Bepaal je eigen uurtarief
  • Duur van de inzet varieert van 1 maand tot 6 maanden
  • Focus op vervanging van vaste formatie

  Blijf eigen baas, met Edulance als jouw partner

  Edulance ZZP

  Blijf eigen baas, met Edulance als tussenpersoon

  Edulance Flex

  Verdien bij met lesgeven, zonder kvk-inschrijving

  Edulance Pro

  Kom in dienst en ontwikkel je talenten veelzijdig