WAT KAN EDULANCE VOOR JOUW SCHOOL BETEKENEN?

Edulance beheert een groot netwerk van interim onderwijsprofessionals die we in contact brengen met honderden scholen in het primair-, voortgezet-, en speciaal onderwijs. Op basis van je vacature en informatie gaan we direct in ons netwerk op zoek naar de beste match voor jouw school.

Wat je van ons mag verwachten

Leuk dat we mogen helpen bij de invulling van je vacature! Graag vertellen we je in dit document nogmaals kort hoe we werken en wat je van ons mag verwachten. Zo heb je alle informatie over onze dienstverlening op één plek.

Edulance is in 2019 ontstaan uit onvrede voor de werkwijze van traditionele detacheerders in het onderwijs. Wij vinden dat veel van deze partijen gebruik maken van de huidige tekorten door extreem hoge tarief te hanteren, wisselende onderwijskwaliteit te bieden en niet transparant te werken. Bij Edulance vinden we dat dit anders kan!

Welke functies wij vervullen

Leerkracht voor de klas

Leerkrachten

Docent in gesprek

Docenten

Interne begeleider geeft uitleg tijdens vergadering

IB’ers

Onderwijsassistent geeft uitleg aan kinderen

Onderwijsassistenten

Directrice zit lachend op stoel voor bureau

Directiefuncties

Wat vinden wij belangrijk?

Kwaliteit

Kwaliteit

  • Om autonomie en zelfstandigheid te garanderen, dienen kandidaten via Edulance minimaal 3 jaar recente werkervaring te hebben.
  • Wij hanteren een streng kwaliteitsproces waarbij 40% van de aanmeldingen afvalt.
  • Voordat we een kandidaat met jou in contact brengen hebben we diploma’s, referenties en social media gecheckt.
Totale ontzorging

Ontzorging

  • Wij dragen zorg voor de controle en het juist aanleveren van alle benodigde documenten.
  • Via onze Facturatietool garanderen wij een gestroomlijnd en efficiënt proces voor alle betrokkenen.
  • Wij zorgen voor alle benodigde overeenkomsten om te zorgen dat alle afspraken correct worden vastgelegd én opgevolgd.
Persoonlijk

Transparantie

  • In tegenstelling tot andere partijen werkt Edulance met een transparant en vast bemiddelingstarief. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
  • We koppelen zzp’ers rechtstreeks aan scholen waardoor zij facturen rechtstreeks en zonder btw-verplichtingen kunnen sturen.
Financiele zekerheid

Betaalbaarheid

  • Zzp’ers die zich bij Edulance aansluiten kiezen ervoor om een omgerekend leerkrachten- of docentensalaris te hanteren en geen btw-kosten te hanteren.
  • De dienstverlening van Edulance is gemiddeld 25% goedkoper dan die van detacheringsbureaus. Zo houden we zoveel mogelijk geld in het onderwijs.

Het contact met Edulance verloopt altijd erg prettig. Er is oprechte interesse, een transparante manier van communicatie, de lijntjes zijn kort en het contact is laagdrempelig. Er wordt snel geschakeld bij het indienen van een aanvraag. Op korte termijn worden er veel kwalitatief goede kandidaten aangeleverd.

Yulita van den Ham

Senior HR Adviseur, PCOU Willibrord

Ik ervaar het contact met Edulance als zeer prettig, ze zijn altijd bereikbaar en de organisatie is erg toegankelijk. De persoonlijke werkwijze zorgt voor zeer korte lijntjes. De afgelopen periode heb ik meerdere vacatures uitgezet bij Edulance, zij kwamen telkens binnen enkele dagen met mogelijke kandidaten. Uit deaanbiedingen van Edulance blijkt dat zij kandidaten goed screenen en dat ze voor kwaliteit gaan. Dit in combinatie met een betaalbare dienstverlening zorgt ervoor dat ik graag met Edulance samenwerk.

Haico Veldhuizen

Adjunct-directeur, Berg en Bosch College

Laten we kennismaken

Benieuwd naar wat Edulance voor jou kan betekenen?
Laat je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Naam(Vereist)

Voor een betere verwerking worden jouw gegevens tijdelijk op onze server opgeslagen. Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de privacy overeenkomst en geef je toestemming aan Edulance om jouw informatie op te slaan.

Hidde Kollenburg

Relatiebeheer & oprichter

Edulance Zzp

Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

Edulance Deta

Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

Edulance-AOW

Edulance AOW

Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

×

Welkom bij Edulance!

Stuur je bericht gelijk via Whatsapp of mail ons op info@edulance.nl

×