Draag bij aan het onderwijs, ook ná je pensioen

Heb je inmiddels de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt, maar heb je nog geen zin om (volledig) te stoppen met werken? Wil jij, ook ná je pensioen, nog bijdragen aan de ontwikkeling van leerlingen? Dan biedt Edulance AOW de oplossing. Bij Edulance heb je de mogelijkheid om te doen waar jij goed in bent: lesgeven. Zonder dat je daar alle vrijheid voor op moet geven. Of je nu themalessen wil geven, een week een ziekte wil vervangen of een jaar (parttime) voor de klas wil staan; wij verbinden jou aan een school die past bij jouw wensen.

De feiten…

=
Je hebt geen KvK-inschrijving nodig.
=
Opdrachten variërend van themalessen tot een heel schooljaar.
=
Voor leerkrachten en docenten met een AOW-gerechtigde leeftijd.
=
Je bepaalt zelf waar én wanneer je wilt werken.
=
Gegarandeerd inkomen over je gewerkte uren.
Edulance-AOW
Persoonlijk

Persoonlijke aanpak

Wij begeleiden jou voor, tijdens én na je opdracht. We brengen jouw wensen en behoeften in kaart. Op die manier maken we altijd de juiste match tussen jou en de school. En met een eigen contactpersoon heb je altijd iemand waar je op terug kunt vallen.

Financiele zekerheid

Financiële aanvulling

Door actief te blijven in het onderwijs, ben je via Edulance verzekerd van inkomen over je gewerkte uren. Een fijn extraatje bovenop je AOW dat net die ruimte geeft om bijvoorbeeld lekker op vakantie te gaan, iets met de familie te doen of bij dat ene restaurant te eten.

Toegevoegde waarde

Toegevoegde waarde

Echt van toegevoegde waarde zijn binnen het onderwijs? Dat kan. Wij werken samen met ruim 40 besturen en in totaal 450 scholen waar jij jouw kennis en ervaring van en in het onderwijs kan blijven overdragen aan leerkrachten én leerlingen.

Flexibel

Bezig blijven én ruimte voor andere dingen

Opdrachten waar jij energie van krijgt. Dat is onze belofte aan jou. Zo zorgen wij voor opdrachten die passen bij jouw wensen, zodat je bezig kunt blijven én tijd over houdt voor je hobby, sport en andere tijdsbestedingen.

Wij helpen met de randzaken

Laat Edulance je helpen bij het vinden van een opdracht

We snappen maar al te goed dat je geen zin hebt in alle verantwoordelijkheden die komen kijken bij het werk als zzp’er. Daarom helpen wij je graag met alle randzaken. Wij regelen voor jou de overeenkomsten, verzekeringen en facturatie. Je gaat een overeenkomst aan met ons waarin je akkoord gaat dat wij jouw loonbelasting inhouden. Je ontvangt een loonstrook op basis van de gewerkte uren en aan het einde van het jaar een jaaropgaaf. Zo kan jij aan het einde van het jaar gewoon je belastingaangifte doen en weten wij zeker dat jij onbezorgd aan een opdracht kan beginnen die bij jouw wensen past.

Schrijf je in

Benieuwd naar wat Edulance voor jou kan betekenen?
Laat je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

[cx_open_application openFormID="3" openpubid="13"]

Voor een betere verwerking worden jouw gegevens tijdelijk op onze server opgeslagen. Door op solliciteren te klikken ga je akkoord met de privacy overeenkomst en geeft je Edulance toestemming om jouw informatie op te slaan.

Afbeelding van Lieke

Lieke van Nistelrooij

Kandidaten manager & coach

Nieuws

Lees onze laatste blogs en artikelen

Zzp | De start van het schooljaar!

Zzp | De start van het schooljaar!

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur, een spannende periode waarin je waarschijnlijk begint aan een nieuwe onderwijsopdracht. Hoe ga jij een vliegende start maken als zzp´er? Welke voorbereidingen kun je treffen? Wat is jouw strategie om een dikke pluim van de...

Lees meer
Zzp | Freelance & Verzekeringen

Zzp | Freelance & Verzekeringen

Als zzp'er zijn er verschillende verzekeringen die je kunt afsluiten om jezelf en je bedrijf te beschermen. Verzekeren is soms erg complex en bij zakelijk verzekeren zijn er veel opties. Daarom hebben we, om freelancers in het onderwijs op weg te helpen, hieronder de...

Lees meer
5 handige tips voor zzp’ers in het onderwijs

5 handige tips voor zzp’ers in het onderwijs

Voor, tijdens of nadat je begint met ondernemen zijn er een aantal zaken waar je even over moet nadenken! Om je een beetje op weg te helpen hebben we een lijstje gemaakt met 5 handige tips. 1. Bepaal je eigen niche! In het onderwijs heb je vele vormen, maten en...

Lees meer