Draag bij aan het onderwijs, ook ná je pensioen

Heb je inmiddels de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt, maar heb je nog geen zin om (volledig) te stoppen met werken? Wil jij, ook ná je pensioen, nog bijdragen aan de ontwikkeling van leerlingen? Dan biedt Edulance AOW de oplossing. Bij Edulance heb je de mogelijkheid om te doen waar jij goed in bent: lesgeven. Zonder dat je daar alle vrijheid voor op moet geven. Of je nu themalessen wil geven, een week een ziekte wil vervangen of een jaar (parttime) voor de klas wil staan; wij verbinden jou aan een school die past bij jouw wensen.

De feiten…

=
Je hebt geen KvK-inschrijving nodig.
=
Opdrachten variërend van themalessen tot een heel schooljaar.
=
Voor leerkrachten en docenten met een AOW-gerechtigde leeftijd.
=
Je bepaalt zelf waar én wanneer je wilt werken.
=
Gegarandeerd inkomen over je gewerkte uren.
Edulance-AOW
Persoonlijk

Persoonlijke aanpak

Wij begeleiden jou voor, tijdens én na je opdracht. We brengen jouw wensen en behoeften in kaart. Op die manier maken we altijd de juiste match tussen jou en de school. En met een eigen contactpersoon heb je altijd iemand waar je op terug kunt vallen.

Financiele zekerheid

Financiële aanvulling

Door actief te blijven in het onderwijs, ben je via Edulance verzekerd van inkomen over je gewerkte uren. Een fijn extraatje bovenop je AOW dat net die ruimte geeft om bijvoorbeeld lekker op vakantie te gaan, iets met de familie te doen of bij dat ene restaurant te eten.

Toegevoegde waarde

Toegevoegde waarde

Echt van toegevoegde waarde zijn binnen het onderwijs? Dat kan. Wij werken samen met ruim 40 besturen en in totaal 450 scholen waar jij jouw kennis en ervaring van en in het onderwijs kan blijven overdragen aan leerkrachten én leerlingen.

Flexibel

Bezig blijven én ruimte voor andere dingen

Opdrachten waar jij energie van krijgt. Dat is onze belofte aan jou. Zo zorgen wij voor opdrachten die passen bij jouw wensen, zodat je bezig kunt blijven én tijd over houdt voor je hobby, sport en andere tijdsbestedingen.

Wij helpen met de randzaken

Laat Edulance je helpen bij het vinden van een opdracht

We snappen maar al te goed dat je geen zin hebt in alle verantwoordelijkheden die komen kijken bij het werk als zzp’er. Daarom helpen wij je graag met alle randzaken. Wij regelen voor jou de overeenkomsten, verzekeringen en facturatie. Je gaat een overeenkomst aan met ons waarin je akkoord gaat dat wij jouw loonbelasting inhouden. Je ontvangt een loonstrook op basis van de gewerkte uren en aan het einde van het jaar een jaaropgaaf. Zo kan jij aan het einde van het jaar gewoon je belastingaangifte doen en weten wij zeker dat jij onbezorgd aan een opdracht kan beginnen die bij jouw wensen past.

Schrijf je in

Benieuwd naar wat Edulance voor jou kan betekenen?
Laat je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Persoonsgegevens


PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid

Voor een betere verwerking worden jouw gegevens tijdelijk op onze server opgeslagen. Door op solliciteren te klikken ga je akkoord met de privacy overeenkomst en geeft je Edulance toestemming om jouw informatie op te slaan.

Afbeelding van Lieke

Lieke van Nistelrooij

Kandidaten manager & coach

Nieuws

Lees onze laatste blogs en artikelen

Nationale buitenspeeldag 2022

Nationale buitenspeeldag 2022

Op woensdag 8 juni is het weer zover: de nationale buitenspeeldag van 2022. Wij dragen graag ons steentje bij en hebben daarom onze favoriete buitenspeelactiviteiten op een rijtje gezet.

Lees meer
Earthday 2022: tips voor duurzaamheid in de klas

Earthday 2022: tips voor duurzaamheid in de klas

Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Vrijdag 22 april 2022 is het Earthday. Dé dag om samen met je leerlingen aandacht te besteden aan dit thema. Wij geven je wat tips.

Lees meer

Edulance Zzp

Blijf eigen baas met Edulance als jouw partner.

Edulance Deta

Kom bij ons in dienst en ontwikkel je talenten.

Edulance-AOW

Edulance AOW

Blijf van toegevoegde waarde in het onderwijs.

×

Welkom bij Edulance!

Stuur je bericht gelijk via Whatsapp of mail ons op info@edulance.nl

×