Ontdek of zzp’en in het onderwijs iets voor jou is!

Werk je in het onderwijs en ben je nieuwsgierig of zzp’en een goede stap voor je is? Verken het met onze test! 🔍

Naam*

I

Doe de test!

In hooguit 3 minuten geef je antwoord op 5 vragen rondom zzp & onderwijs!

N

Ontvang de uitslag

Je ziet gelijk wat jouw uitslag is

w

En nu?

Wil je (vrijblijvend) in gesprek met Edulance? Nog vragen stellen? Of ontvang gratis tips in je inbox!

Wat of zzp’ers in het onderwijs zeggen over Edulance

Sinds vorig jaar maart werk ik samen met Edulance. De samenwerking verloopt fijn! Edulance is zeer betrokken bij opdrachten en voor overleg en advies staan ze altijd voor mij klaar. Samen komen we tot de best passende opdracht! Wat ik heel prettig vind is dat het contact persoonlijk en laagdrempelig is. Met elke vraag over een opdracht of iets anders wat hierbij komt kijken kun je bij de mensen van Edulance terecht. Ik hoop in de toekomst nog lang samen te kunnen werken!

 

Julie | Freelance onderwijsprofessional

 

Ik zit nu bijna een jaar bij Edulance, ik ben super tevreden en kan me geen betere arbeidsbureau voorstellen! Zowel de communicatie met het bedrijf, communicatie met je contactpersoon, contracten opstellen, facturen die voor je worden gemaakt, uitbetaling en zo kan ik nog verder gaan, maar dan wordt mijn review te lang. Kortom alles is tot in de puntjes geregeld en nogmaals ik ben supertevreden! Op naar nog meer jaren bij Edulance.

 

N.A. Onderwijs | Freelance onderwijsprofessional

 

×

Hallo!

Stuur gelijk een berichtje of mail ons op info@edulance.nl

×